En fantasi

Det var som att någonting stannade upp mig, som om någonting i mig började fundera, började undra vad de var som mitt sinne tog sig like i.
Det var som med A o den hemligt sexiga killen i C 33, han med musklerna o han som man säkert skulle få fantasier om när man gick o la sig. Just han, fångade hennes uppmärksamhet o drog henne åt sig, just precis han, som bara var där, lite smutsig o fixade i sina sexiga arbetskläder. Han, fick henne att känna något, att vilja, men samtidigt tänkte hon på alla konsekvenser, allt det innebar av att säga hej, vad som skulle hända, vad hon ens ville skulle hända, hur han skulle reagera o vad det egentligen var som hon ville säga honom. Kanske ville hon gå fram till honom o se in i hans ögon för ett ögonblick o sendan stanna i de ögonblicket o gå, eller kanske ville hon att han bara skulle se henne. Men hon viste också att vissa saker inte sker, att vissa saker är såå fel. Därför kollade hon på honom en lång stund, sen vek sedan av in på lektion för att glömma tanken o återgå till de verkliga livet.
Vissa saker är väll bara menat att bli fantasier, att bara finnas som en illution framför oss som får oss att lockas ut ur våra skal, men som samtidigt påminner oss om vad som är verklighet o vad som är fantasi.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0