hela veckan lång

I torsdags var jag på farfars begravning, missade matteprovet (så jag ska göra det på tisdag, men jag hade ändå gjort alla uppgifter så behöver typ inte ens plugga mer känns det som =)
Sen var det middag med hela släkten o sen drog vi hem, det var i Södertälje.

Fredag: ett lite duktigt S var o simmade 30 längder kl halv 9 o sen drog på karate =) hihi, värsta träningsdagen.
Sen bar det av till centrum för att äta hamburgare med K o V *trevlans trevlans*
Sen drog det in till stan =) jag släpade med mig V o C till panduro för att köpa pärlplattor till mitt nya lilla projekt som har börjat. Jag hittade också massa andra kul saker där, o V köpte faktiskt också med sig lite saker hem ^^
Sen drog jag till C träning, han går på basket, har alltid tyckt att all idrott är sjukttråkigt, bara om det inte är live.
Fick en liten känsla av att vilja börja på idrott eller nåt. Har ju bara musiken, bara o bara men liksom ändå, nåt mer fysiskt o kul ! =)

Lördag: Vaknade jag sent, då var redan tomt i huset, sedan blev det en sväng till centrum för att köpa skor o mer projektsaker från bokhandeln =) jag älskar pyssel ! 

söndag

En dag av sorg, med tomhet i hjärtat. En som alltid fanns där finns nu inte längre kvar bland oss...
Vid 11 tiden på natten på söndagen gick min kära farfar bort.
Kommer sakna dig massor... </3

hej alla noobs

Allså jag vet att min blogg kan verka lite som om jag skulle dampa på dig om du ens kom nära, men jag är inte sån. Mitt onda jag kommer i perioder, o du lär märka om jag är sur innan du hinner fram till mig ^^

Som alla andra har jag mina dåliga dagar, ganska många av dem. Kanske mer problem än de flesta människor har också.
Men jag har bra dagar också o jag är inte en sån person som skriker åt folk eller ofta blir sur o gör något.

lite om mig

Kärlek

Trött på att bråka med din kille?
Önskade du att han ibland efter bråk bara kunde komma släpande till dig o be om förlåtelse?
Att han ibland kunde säga att han saknade dig eller ville vara hos dig nu utan att du behövde sktiva det först o ändå bara få ett: desamma söt <3 tillbaka?
Önskade han kunde erkänna att han var rädd att förlora dig?
Att han ville vara din o var glad för att vara det?
Att han skulle försöka lösa saker än att hålla på o säga att det är ens eget fel o att an bara började tjafsa mer när ni försökte diskutera det eller började tjafa om allt annat?
Önskade att han mer ofta kunde säga att man var fin?
Att han ibland skickade ett sött mess eller ringde bara för att höra ens röst?
Att han kunde sänka sin ribba lite så du kom upp, så att du syntes, så att han såg dig o ingen annan?
Att han skulle älska dig för den du var o var förstående?
Att han inte alltid skulle vara så envis o alltid ha rätt i allt o inget?
Att han inte höll på o försökte få en själv att säga att men kom hit ist för att han frågade?
Att han skulle vilja hålla din hand ibland o inte alls vara rädd?


är det för mkt begärt?!

sluta vara så jävla idiotisk !

bilddagboken

Jag tror bdb är som en blogg med många bilder, iaf om man kollar in kalles xD typ 100 sidor text xD

Mitt liv del 2 JAG

Hej, de flesta som läser min blogg "känner" mig. Eller iaf den där personen som är glad o trevligt o alltid har något att säga.
Personen som är välkomnande o öppen i de flesta diskutioner, hon som kanske inte känner så många men ändå vet vilka personerna är som hon stöter på. Jag är hon, på utsidan.
På insidan är jag hon som inte känner medlidande, inte kan förstå eller tålka andras smärta, hon som inte kan hålla om folk om de är ledsna. Hon vars inre mörker o smärta är så mkt större än sina kompisars brusta hjärtan, problem med kompisarna eller med killen de gillar. Alla döljer vi väll ett mörker inom oss, något vi inte visar för någon, något vi med våra mänsliga ansikten ler åt. Klart att jag kan lyssna på dina problem o försöka hjälpa, men jag lär aldrig öpnna mig om mina eller vilja hålla om dig när du gråter.
Jag tror jag hatar kroppskontakt av den anledningen att jag mår dåligt, jag vill inte ha någon som kramar om en o säger att allt ska bli bra när det ändå aldrig kommer förstå vad jag går igen.

Jag är en person som lätt kan blockera saker, jobbiga saker som händer såp att jag ska kunna gå vidare. Folk kan nog inte förstå hur mkt de bara försvinner. Det är allt från de som hänt i mitt liv tidare, personer jag älskat till saker jag bara inte orkar med. Ja, det är faktiskt så lätt att bara blocker allt. Finns dock en nackdel, vissa dagar på året "bubblar" allt upp som en ström. Mesta dels på nätter eller kvällar då jag ändå är hemma. Då börjar jag må skit, tänker på allt som hänt, då är det inte bara en grej som jag tänker på utan allt som jag blockerat den senaste tiden.
För de mesta ligger jag hemma hela kvällen o gråter eller skär mig, eller jag brukade göra det förut. Vissa gånger har jag försökt o velat dö, bara försvinna för att jag inte orkade mer.
Lite så känner jag nu, jag har inte mkt kvar att leva för, inget är vidare kul eller intressant längre. Tiden bara passerar, folk kommer o går, men problemen de återstår.
Folk tror verkligen att personer skär sig för att få uppmärksamhet eller för att det är något riktigt fel på dem. Men riktigt så är det inte, år av plåga,  år av nätter då man bara gråtit sig till sömns, ingen som längre älskar en o man ser sina älskade gå en egen väg medan man själv står kvar ensam. Det är verkligen så. Mitt liv sedan minst 5 år tillbaka har varit skit. Först fick min mamma cancer. Efter det blev hon sig inte lik igen, jag fanns inte. Min värld som var uppbyggd av henne rasade o då man försökte söka skydd kom nya problem, skildsmässan. De måste varit de värsta åren i mitt liv. Då jag stod emellan min mamma o pappa o var offer för allt som hände. Då allt gick ut över mig o jag såg min familj vända sig emot mig och sedan gå. Det är sedan dess jag upptäkt att det inte finns något som tillit, kärlek eller trygghet i livet. Då bestod allt bara av hat, lögner, svek o krossade drömmar.
Jag trodde det skulle bli bättre efter att jag flyttat, att vi skulle bli en familj, vara varandras människor. Men jag insåg snabbt att efter den ena lägnen kom den andra, svek efter svek byggdes min mur runt mig, en mur som aldrig skulle öppna sig. Jag blev lämnad ensam, utan någon. Vi blev aldrig någon familj, vi blev: grupp 1 Min mamma o hennes kille, grupp 2 min bror som gick med i gäng, o lärde sig straffa min mor på de sättet, o sen den sista gruppen Jag.
Det är så jag lever, jag är i mitt rum, går i skolan o äter mat, oftast inte ens med någon i familjen.
Jag o min mur, mina sår av hat o svek av de perssonerna som stått mig närmast.
När man inser att ens liv inte har något att erbjuda finns inte mkt kvar att leva för även om det skulle finnas det.
Därför ville jag ta mitt liv igår, för att jag inte orkade med en värld där människor som jag älskat dör bort o kvar står dem som mig hatar, där personer jag älskat går sin väg för att aldrig återvända, där man känner hur för var dag som går att man mår sämre, att familjen bara blir mer o mer splittrad, där man känner att man står ensam kvar utan någonting.
Då har man förlorat. 


idag

Känns verkligen som en skit dag, jag mår dåligt, gick upp för tidigt, orkar inte gör något typ eller har ens lust med något.
Ska iaf försöka plugga lite, de får alltid tankarna att försvinna en stund.


livet som S

Man kan lätt lära sig hata sitt eget liv när man ser någon annans

Bilder o människor

Allså de måste vara 2 saker jag verkligen hatar. Allså när folk tar bilder på en, jag blir bara inte alls braa !!
Fast mitt hat till människorasen är inte bara relaterat till foton o webbsidor

idag

Hej hej, idag har varit en ganska bra dag tills nu, (kommer till det)
På mogronen kom min Gullunge hit för att fixa lite saker o snacka =) saknar verkligen att vi inte träffas så ofta längre, kanske har jag blivit lite seg på att hitta på saker med folk o inte pallat göra de den senaste tiden. Måste fixa det !
Sen var det att dra in till stan med L, vi åt på BK o gick o köpte godis innan bion =)
Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv, Allså denb var bara sååå himla bra tycker jag, rekomenderar den starkt för alla !
Sen har jag varit hemma lite o så tills jag drog till G's hus för att umgås med folk. Jo jättekul var ju det *not* Önskar jag spenderat kvällen med någon annan eller iaf gjort något annat.
Nu ska jag lägga mig i sängen o läsa lite, är inte så trött.

*hih* älskar dig söt

      

igår

Hade fullt upp igår o la mig vid 10 så hann inte skriva så något.
Ifår hade jag min första timma PA (projekt arbete) det var ganska intressant faktist men det verkar ganska invecklat, speciellt när man går natur o projektet nåste vara anknytet till just naturkunskap. Men jag har redan några ideer =)

Igår var jag i skolan o hade PA o labb (2 st, inte så kul, men de var inte så svåra) Sen drog "gänget" till V för att repa ^^
Haha, allså jag hade faktiskt inte förväntat mig att de skulle va bra xD men det gick ju bra för dem =)
Så då var vi där, jag missade bussen hem o va på Vi tills bussen gick (20 min senare, allså jag såg bussen åka xD)
Sen var jag hemma tills L ringde o ville träffas, så mötte han vid Dal. Det är ju ganska långt dit, hihi typ 15 min att gå o den tiden hade jag ju inte. Så tog min kära kärringcykel o gav mig iväg. Allså det var inte allt så halt som det såg ut, mer slask.
Men på tillbaka vägen skulle L skjutsa mig, haha. Ni kan ju bara gissa vad som hände, det var ju liksom inte ens nerförsbake då man bara kände hur cykeln slirade till i slowmotion o man ramlade. HAHA !
Ja så nu har jag ett blåmärke på knät (tog bara i med knät, tror det L fick lite mer ont än mig ändå ^^)

L är fett grym <3 

Bögfobi eller fobi att kanske vara det?

Jo om de jag skrev innan, allså jag fattar inte varför så många männiksor har fobi för just samma kön som är med varandra. Det är ju kärlek det, men när dem själva blir kära ska det tydligen va en helt annan sak. Jag tror verkligen man inte vet vad kärlek om man har denna fobi eftersom man inte kan förstå de som älskar varandra. Vårt sahälle har verkligen fått oss attt de se på kärlek på ett helt annat sätt verkar det som. Själv förstår jag mig på kärlek o känslor o känner inte att det skulle vara något helt annat om det gäller andra individer. Alla får vi samma känsla med lite olika "kryddor" till.
Så kärlek hur den än är, ÄR DEN SAMMA. Vårt samhälle har verkligen gjort det svårt för dessa människor som om de vore en helt annan art från en annan planet eller något. Men de är ju människor precis som alla andra o hur skulle du då reagera om din bästa kompis var lebb/bög? skulle du behandla personen annorlunda eller?
Eller om du själv skulle "byta sida". Liksom skärp er, kärlek som kärlek, personer som personer o vänner.


Så för alla homofober, skäms ! 

Man börjar ju undra

En kille med bögfobi sa till mig en dag: Jag älskar att ha saker i munnen.
haha, joo känns som om jag inte är den ända som skulle misstolka eller?

vissa saker behöver man inget sammanhang till ^^
de funkar bra utan

idag

Jag tror inte jag kommer orka skriva så mkt idag, är ganska trött o sjukt förbannad på de mesta just nu, en viss person iaf.

Jag hatar dig, över allt annat

it's not just a number

2008-06-17

Du tror du vet vem jag är, men det kommer du aldrig göra.

Folk förväntar sig alltid att man är på ett sätt, blir förvånade om man gör något "man aldrig skulle göra" o önskar att vi alltid ska vara det samma o hålla kvar.
Så är det ju inte, vi männsikor är oförutsigbara när det gäller allt, vi gör misstag, tar risker, vill göra som någon annan. Det är inte något vi själva kan ro för, det är vår lust vår längtan o vår strävan som får oss att agera på ett vist sätt.
Folk tror sig alltid känna en o veta allt om en, men så är det nästan inte med någon, eller iaf inte med mig.
Det är nog ingen som riktigt känner mig, som vet vad jag känner, kan se vad jag tänker på, nånsin. Det bara tror jag är på ett vist sätt som jag visat dem, fått dem att tro att jag i en viss situation skulle göra på ett vist sätt. Men så är det inte alls, inte med mig iaf. Mitt liv kan ta en vändning vilken sekund som helst. Folk kan inte se det jag ser, inte känna av det jag vill förklara, se saker på de sätt jag visar.
Personer drar hel enkelt sinba egna slutsatser om vem jag är eftersom de inte vågar fråga vissa frågor.
Så nu ska ni få veta vissa saker om mig.

Jag älskar att vara själv, så har jag alltid haft det, jag älskar bara tomheten.
Jag hatar att inte få välja film på bio.
Jag sjunker längre än du någonsin kommer göra o tänker inte alls på hur sårad du skulle bli.
Jag blir nästan aldrig kär så förvänta dig ingenting av mig för jag behöver mer.
Jag tror inte på att mina vänner ens gillar att umgås med mig.
Jag är faktiskt ganska trevlig men om jag inte gillar dig gör jag verkligen inte det, det är bara de föärsta intrycket jag går på. Som många andra personer.
Jag kan inte se mig i ett förhållande där jag skulle kunna va så lycklig som alla andra i förhållanden.
Jag tror faktiskt världen skulle vara lite lättare om man slapp bli kär o sårad.
Jag tycker kärlek är överskattat o aldrig händer mig.
Jag är en hjärtekrossare varesig jag vill eller inte.
Jag älskar mitt liv så som det är, men det behöver inte vara så att jag älskar personerna som trängt sig på eller platsen jag måste leva på.

vill du veta mer?

   

tänkte lägga in lite bilderInne på Monki, dagens outfit (då) också ^^
shopping o längtan

I torsdags var jag i stan en sväng, kollade in rea på rea sakerna o de nya modet. Verkar verkligen som om de randiga sjömans  modet kommer tillbaka. Allt är nu vitt med ränder i olika färger. Helst långärmade nu till våren, när det är lite kyligt.
Men det verkar iaf som om de höga jeans modet börjar försvinna iaf.
Jag bara längtar så till våren och sommaren ! Vill kunna ha tajts o inte frysa o sen alla dessa härliga ljusa färger som gör en glad.
Själv har man ju tjuvstartat lite o köpt nya solisar o tagit fram lite av vårkläderna från förrådet.

Längtar efter sommar o varma soldagar

dagen börjae bra

Idag vaknade jag faktiskt upp ganska glad o avslappnad, kände att det var en dag att förändra saker o fixa till annat. Så klart kan dagen bli förstörd av idioter, men jag tänker inte tänka mer på de. Finns viktigare saker att rikta in sig på.
Så idag slutar mitt sug efter godis o chips. Träningen fortsätter, måste bara få in en rytm i det. Sen ska jag bara skita i allt som får mig att må skit, för det här är mitt liv o jag kan göra vad jag vill.
Så välkomna ett S som förhoppningsvis ska stanna

nu lunch

igår loggade en idiot in på min blogg

Det är ett misstag man inte ska göra, jag& min blogg det är liksom JAG !
Alla som läser min blogg vet att den verkligen är personlig o att jag skriver vad jag vill i den. Det är bara idiotiskt att logga in på den o skriva nåt. Som en viss person gjorde igår. Det är ju fan som att gå in i någons personliga saker.

Du är död

Godmorgon Sverige

Solen skiner ute o jag är ganska pigg (även om jag hade velat sova längre) Men har ju ganska fullt upp idag som jag ska hinna med =)

Nu ska jag in i duschen, o sen blir det att välja kläder *jej*  ska ha mina nyinköpta strumpisar =) o nåt fint till
Man måste ju va fin på stan denna underbara lediga dag ! =)

puss på dig

<3

Ja det är komplicerat, so what?!

13

idag är det den 13:de, ett för många olyckstal

Sup mig vacker

En bra dag att öppna spritskåpet o drälla i sig allt man har, förhoppningsvis däckar man o missar dagen o så mår man så dåligt nästa dag att man bara sover bort den också

en morgon att inte vilja vakna upp till

Känns som om man mår skit o skulle kunna ligga i sängen hela dagen, men jag måste ju iväg till skolan...
Trodde faktiskt det var måndag när jag vaknade, få göra om allt eller iaf försöka.
Så här sitter jag, Ett trött o slitet S, i längtan på bättre dagar eller döden
För allt jag gör blir ändå bara fel, o de konsekvenser de får vill jag inte leva med

godmorgon o godnatt

I just wanna die, don't let me survive. I just wanna be taken by my darknes, just drown. Please don't cry.
I'm just gona die...

<3

Meet Isabella
When she moved to Forks to live with her dad Charlie...
She met the love of her live Edward Cullen
But when love takes over you can't controll it
But a vampyer and a mortal aren't ment to be
But when you live forever...
They could do everything together
Even if it ment to take your life for the one you love...
A love story between Bella and Edward 

when you will live forever...what do you live for ?

<3

 " U hold the key to a broken lock "

meningen med livet

Det är meningen att man ska göra rätt här i livet, göra det som känns bäst, de som får en att må bra o de som utnyttjar en o får en att tro att allt är bra.
Det är egentligen meningen att vi människor ska göra fel, fel för att förstå vad som hänt, förstå innebörden av de man skapat o sedan slagit sönder framför sina ögon.
Det är meningen att vi ska förstå de till nästa gång...

idag

Idag hade jag tydligen musik som jag inte fått någon info om alls, dåligt ks! Så den missade jag, men jag hade aldrig orkat gå på den tror jag. Var så inställd på att inte ha det
Sen var jag hos han också, sen var det mat o nu har jag bara suttit o dåsat.
Just det, nu kommer min favo låt på radion också ! Fantasi xD

Sen ska jag nog kolla på nån ny serie o gå o köpa godis om jag orkar.

vi lär väll höras sen

<3

jag älskar dig
vem du än är
vad du än gör
o
hur mkt du än sårar mig

hej

Då var det väll dags att förklara sig om det mesta som hänt i mitt liv de senaste veckorn.

Godmorgon

Då har åter igen en ny vecka börjat, o det är måndag. En ganska lugn måndag för min del eftersom jag inte har några saker inbokade såhär tidigt på året.
Fast det känns ändå ganska jobbigt att vakna upp, men det är ju måndag. Men måste nog börja lägga mig lite tidigare !
Ska väll ta o hoppa in i duschen så jag hinner fixa till mig innan bussen går !

puss puss

fan för rean ^^

Sitter o väntar på att den 31 ska komma, då kommer ju studiebidraget. Har typ inga pengar nu eftersom jag använde allt på rean xD o såklart tog min foundation slut idag =( Men men vad ska man göra, var ju såklart tvungen att köpa en ny !
Idag var jag ute o sprang också, har fått sån energi helt plötsligt (gör typ bara saker om jag får inpulser)
Drgo ända mer till Nyfors o tillbax =) riktigt stolt över mig även om det var lite kallt.
Men jag joggade faktiskt förut, men man har inte alls mkt tid när man går natur. Men jag antar att jag börjat igen för att vi inte haft så mkt läxor o för att jag tror att det kommer hjälpa mig. Dessutom tycker jag det är extremt kul xd

Nu finns det bara andra problem,

äntligen helgHej, idag har det varit ganska fullt upp. Ställde klockan på 11 (somnade kl halv 4 så det var ju verkligen kul o vakna upp i morse, helt död typ) för L skulle komma vid 12, så att jag han duscha o allt.
När L väl kom så började vi baka, först efter min kokboks recept där kanelbullar tydligen heter kanelkransar av vit bröd...så okeej? men jag satt sedan inne på recept.se o kollade hur man skulle göra, så det blev:
receptet ut min bok o instruktionerna ur datan ^^ hihi, massa vetemjöl blev det iaf o degen jäste o blev jätte stooor =)
Så det blev ganska många bullar iaf !

Just nu sitter jag hemma hos V, vi har spelat massa GH tour ^^ 
Sen kollade vi på film, Eurotrip, den är så klockren.
Så nu sitter jag med mina små sötisar nere i typ en källarvåning o lodar eftersom vi fick så ont i rumporna av att sitta på golvet xD ja vi satt på golvet ^^

Snart måste jag upp o kolla vad de kollar på för film, är lite nyfiken faktist !

Hörs mer imorrn <3

så idag gällde det

Fysik, i hjärnan hela dagen ! men provet gick bar o man fick sluta ganska tidigt =)
Så då drog jag till L o var där tills det var dags att gå hem o äta o plugga lite spanska som jag inte hunit gjort än.
Nu ska dra ut o springa lite, fast mina mjukisar är i tvätten jue =( får leta igenom min låda efter ett par sköna brallor eller sno brorsans *hihi* (för vi har ju faktist likadana ^^)

puss på er o hoppas er år har börjat bra, mitt har iaf det =)

idag

Fy fan, första skoldagen kan bara suga kuk. Gick upp vid 7, kände bara att jag ville ligga kvar o på grund av det missade jag bussen o kom försent (fast de har ju också nya busstider nu ! om man inte har lagt märke till det)
Skolan gick ju bra, bara att man var så jävla trött, skitäcklig mat, jag kan verkligen inte äta köttbullar sen B hade en hel tallrik med fett för att B skulle hämta några köttbullar. USCH!
Så ett trött S åkte buss hem o åt nudlar vid halv 4 då skolan äntligen slutat.
Jag har iaf världens migrän (den verkar ha kommit tillbaka igen) o fysik prov imorrn.
Jag måste stå ut, just därför har jag köpt ett helt förråd av godis dricka o gott =)
(fast vissa saker ska jag ju ha på provet) kommer aldrig orka sitta mer än 3 timmar utan nåt att dricka eller äta !
Så nu ska ett trött o helt slutkört S börja plugga, just det. Har redan knarkat i mig 4 panodil, hoppas bara inte dom slutar verka på mig som alvedon, är ju typ imun mot värktabletter =(

plugg, plugg, godis, plugg o plugg!

in my paradise we will be together 

FY FAN!

Skolan börjar imorrn, jag längtar inte ! Känns så jobbigt att starta med kemi första lektionen -.-

kan man säga att jag hatar skolan?!

I will always want more, I will always be lonely

<3

Jag minns då jag kände så, då jag var lycklig, då jag kunde säga dedär orden o visa hela världen att jag var din.
För mig kommer du alltid vara speciell

memories

Sometimes, just sometimes I wish I could be her again...just for sometime. I just wonder what my life would have become.

<3

Kanske fick man ögon av någon där uppe för en anledning, så jag skulle kunna se på dig i timmar
Jag måste fått händer för att få röra vid dig.
Du måste fått de lenaste läppana för att kyssa mig
En sak vet jag mer, jag fick ett hjärta för att det slog för dig

känns verkligen som 2009

Nu känner man sig som ny, man ser saker på andra sätt.
Nu klarnar det mesta, jag förstår

Nu kommer stressen

Fan vad snabbt lovet har gått, fast man får ju tänka på att det också varit många dagar då man haft mkt att göra som julafton, alla dagarna där innan o så nyår. Men trotts allt har ju lovet bara varit i sådär 2 veckor =(
Måste börja plugga en massa nu de sista dagarna !!

ursch för skolan!

<3

Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say.
I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try.

älskar denna <3


klockan har slagit 12

idag vaknade ett trött S från hårda dagar. Vaknade faktiskt haöv 2 då jag fick massa mess xD hihi, folk ville väll väcka mig ^^
Nu sitter jag o drogar gamla låtar, är helt fast i alla Blondie låtar just nu xD

ska nog sitta uppe ett tag till, puss på kind

it's like magic

wow

<3

Begär, lust o längtan. 3 frestelser i vår vardag

Underbara ögongodisar

Var nyss inne på Lindex o kollade lite, de har bara de sötaste o snyggaste underkläderna som finns, o det finns verkligen allt. Från leopardmönstrade till babyrosa med spets till sexiga svarta med detaljer. Men eftersom jag fick ganska många av de snygga som finns i affärerna får jag väll nöja mig med att kolla på de andra =)
Fast även om Lindex har världens sötaste undisar är personalen där den hemskaste !
Var också inne på HM och köpte ett par nya strumpisar ^^

Nu blir det film,

<3

I just want all that

<3

Ibland handlar det om mer än bara dåliga ursäkter

så då har det börjat

De nya året är här, känner ingen skillnad faktiskt, alla problem o allt som gör ont är förtfarande kvar. Jo lite tjockade har man npog blivit av all julmat. Annars rullar väll mitt liv på i samma takt.
Idag blir det att bara ligga hemma o dricka.


RSS 2.0