vänsakap

vänskap ska vara ? 

 komentera ! för jag har ingen aning längre

jag ger upp,

För första gången i mitt liv ger jag upp, jag bara droppar allt ! Allså jag orkar inte tjafsa o försöka, det ger mig inget tillbaka.

Din vänskap, haha, det blir väll ett hej i skolan det, om ens det. Du lär väll inte ens ge det en chans. Jag är bara så trött på att förgäves försöka få allt att funka, få allt bra bara.
Kan du inte bara säga att du inte vill ha nåt med mig att göra alls ist ? Då slipper vi ju varandra o allt tjafsande hit och dit. För det är så det ändå verkar sluta i slutändan.
Ett hej, haha, ja kan lika gärna vara utan det, för som om du skulle börja snacka med mig? Som att du skulle vilja ses annars än i skolan (det skulle du aldrig vilja, jag vet)? Som att vi skulle träffas genom kompisar då? nää, vi har helt olika kretsar som vi rör oss i, o jag vill inte vara i ditt gäng heller, så nej tack

Nej tack till ett hej, för det kommer inget mer

C

Charlotte du är bäst !
Allså jag fattar inte att du är såå jävla skööön, allså vi snackade jue om allt, då menar jag ALLT.

Du är vad jag behövde nu när allt bara kraschar, du är min lilla nödfallskärm när jag hoppat från flyget ensam.

Charlotte är min lilla sööötnooooowwws

Suga kuk

Allså det finns flera personen som borde suga kuk! allså kanske inte göra det eller ja kanske, allså det är ju inget fel me att suga kuk ^^ men nu kom jag ju av mig,

  uttrycket menar nåt annat, så ta åt er. Nämner inga namn

Ledsen

Jag är ledsen, men jag klarar inte dethär, jag gör bara inte det.

Jag är liksom eftertänksam, allt kändes ju så bra, men nu känns allt bara förgäves, jag vill inte ha det jag alltid velat.
Jag tänker inte innan jag svarar, jag hinner inte ens fundera över hur allt ska vara, men jag vill inte det jag valt.
Jag vill bara att allt ska vara som förut, att vi inte känner varandra, kanske har jag inte orken att ge allt nu när jag kan få det, har ju gett allt hela tiden, min ork är bara slut, okej?
Jag är född o uppväxt att vara ensam, det är den vägen jag ska gå också, fortsätta på samma sätt, som alltid.

Du gör ditt jobb bra, fortsätt så. Du kommer lära dig att du ibland kommer behöva utnyttja den egenskapen. Så det bästa kan göra är att du börjar lära dig hur den andvänds.

Jag är ledsen, men samtidigt inte, för allt bara släppte o nu kommer perioden jag längtat såååå efter,

tomhet.Allt

När man nu får allt man vill, varför vill man då inte längre ha det?
Är dt något vi människor bara har, ett behov av att aldrig vara nöjda o alltid vilja att allt ska vara svårt ?

Att kommunicera

Allså jag fattar inte att så många läser min blogg, lla vill väll följa mitt lilla liv, men liksom då kan man ju fråga mig vad som händer o så, eller hur?
Nää, bloggandet har blivit ett alternativ till att veta allt om en människa o slippa ge respons, så som när man snackar med en o för en vanlig konversation. Kanske håller det svenska talet på att ersättas av att skriva ner allt på datan så att alla ska förstå, på så sätt kanske det man skulle slippa massa missförstånd. Men då får man ju inte nån respos på vad andra skulle ha att säga, kanske ala borde ha en blogg så att man kan svara till varandra genom inlägg med kryptonik på det man inte vill visa för alla. Då skulle man slippa skrika på varandra, men man skulle inte heller kunna visa hur man vill uttrycka det, så det kasnke är en ganska dålig sak. Så vi får se hur allt utvecklas bara.

som vanligt,

som vanligt är det skyhöga tittarsiffror på mina inlägg, men alltid på dom som handlar om en viss person, ni vet J
Alla verkar så himla intresserade av vad jag tycker o så, han borde skaffa sig en blogg han också. Många skulle nog kolla in den =0.


natt snart ?

det är ju snart natt  eller är det det nu, o morgon snart ? hur går det ihop ^^
allså nu börjar jag mina djupa tankar, det är sent o mina tankar börjar flumma, ska gå å sova nu, puss ses imorrn Charlotte <3

Tack,

Tack för att du finns männsika, du är min konstigaste hitills, men älskar dig iaf xD

du gör mig glad när allt känns ledset <3

denhär är bara till dig

Jag trodde aldrig jag skulle våga, aldrig våga höra din röst, aldrig mer veta av vad som hänt.
Alla sa till mig att bara glömma, men hur kan man glömma? De stunder man har haft finns väll alltid kvar (iaf de lyckliga som man vill minnas, kanske de dåliga också för att påminna en om hur sårad man blivit)?
Jag viste inte vad jag skulle göra...du ville inte veta av mig, att vara vänner verkade så långtborta, kände att du aldrig kännt mig, du bara stängde din dörr framför mina ögon, jag hann aldrig säga något.
Sen när du bara drog dig undan drog jag mig också undan, för jag viste; man kan inte tvinga någon o om det bara är så att man ska låssas hata varandra får man spela med reglerna.
Så jag drog mig undan, kanske ett försök för att känna mindre smärta, men det blev bara värre, du var liksom min människa (om ni kollat på Grey's Anatomy fattar ni) , du var min bästa vän, jag behövde inte en pojkvän, jag behövde dig.
Någon att snacka med om alla konstiga saker o nån som ville vara med mig. Allså jag har alltid varit en person som bara stänger mig, är rädd att lära känna folk, rädd att vara beroende av en person så som bästisar är, den personen blev du, han jag blev beroende av, han jag ville vara med föralltid, ha min vän som man inte ens behövde säga något till för att jag viste att du fanns där iaf.
Jag bara stänger mig, det är bara den personen jag är.
Men du var den första som öppnade mig, fick mig att säga; jag älskar dig,
utan att låssas som att det var sant bara för att inte såra en kompis så att hon kände sig lämnad av sin vän, för dig älskade jag verkligen, dig litade jag på till 100% för du fick mig att känna nåt jag inte viste vad et var eller vad det är nu heller.
Du öppnad mig för att se att genom att öppna sig finner man något man aldrig funnit även om man letat, man finner lycka. Du gav mig minnen jag aldrig glömmer, jag hoppas du iaf minns några av dom när vi går skilda vägar, för känns som om hoppet om att vi kommer bli vänner är minimalt, det är bara så vi är. Bara drar oss undan, du vet när jag sa till dig att jag bara dissar o kan göra det hur länge som helst? är det det du vill att jag ska göra? Trycka ner allt om dig&mig i mitt svarta hål i hjärtat. Aldrig mer ta upp det eller inte ens snacka om vanliga saker?
Aldrig minnas, men jag kommer aldrig glömma. Så lär mig göra som du. Lär mig gömma o lär mig att vara som vanligt, som om inget hänt, snälla ! Jag orkar inte träfa dig varje dag o veta att jag inte kan snacka med dig,

Jag behöver inte 100 år ! jag behöver 100 år där du finns i mit liv, du va fan som min bästa vän, jag behöver dig, men du behöver inte mig. Jag behöver få snacka musik, för ingen annan förstår sig på mig, få snacka om konstiga saker som bara vi 2 gör, allså ingen förstår mig som du, eller så lurade du mig bara att du förstod.
Som när du sa; jag orkar inte lyssna, ändå hade du alltid något att säga tillbaks ?
Du var inte som alla andra mina vänner, om man ens kan kalla dom vänner, om jag sa något sa det bara okej, men vad synd eller aha jo kanske eller något liknande, Du frgade alltid vf jag kände så eller gav ett svar jag ville höra, en fråga eller ens respons på det man sa, det är det man behöver.
Jag har tappat tron på männsikan ja, jag hade ingen innan heller, tills jag träffade dig, men nu är allt bara historia o man ska fortsätta leva som om allt var som när jag kom till skolan o bara tänkte, gud vilken konstig männsika, att vara konstig må vara en bra sak när jag säger det, men då var det inte det.
Jag föll, så som jag aldrig gjort, allså jag tänker inte förklara mina känslor från den tiden det är bara onödigt i dnna text, du vet säkert det o vill inte höra om det ändå.

det gick 1 vecka, det gick 3, har väl gått snart 2 månader, jag har ingen koll, dagarna bara flyter förbi o skolan är bara skolan, förut ville jag dit, nu finns inget mer än kunskap att hämta. Att känna din blick när det bara finns en sittplats brevid dig och jag kommer in i rummet går inte att beskriva, känns bara som om du hatar mig, jag vill inte, jag hatar inte dig, hatade bara ditt sätt att dissa mig förut, jag fattar inte vf allt ska vara som det är,
Snart börjar skolan igen o ytterliggare månader kommer gå, snart är det sommarlov o då slipper vi varandra helt, vi slipper vara med varandra varjedag o bara låssas som om vi inte känner varadra, tänk vad skönt, sen är det bara 2 år kvar, liksom hur svårt kan det vara att bara dissa, jag har ju klarat det i ett halvår med en kompis så 2 år är ju lätt när man kommer vara så pressad av skolan att man bara kommer tänka på skolan o alridg hinna tänka. Aldrig hinna märka av varandra.

Att höra din röst vara som en lättnad, ändå ville jag bara gråta, det var ju inte svårt, elelr jo det var det, liksom du svara i sista sekunden. Jag blev väll chockad o kunde hantera situationen så som jag gjorde, var som ett vanligt samtal sånna som vi haft x antal bara att våra röster var annorlunda, kanske har man blivit kall, kanske var allt så himla annorlunda förut.

Jag bara vill att vi ska vara vänner, jag vill inte vänta 100 år, jag vill inte vara hatisk som alla ber mig att vara,
Alla ber mig att tänka på hur mkt du sårat mig o allt du gjort, därför ska det vara jag som ska dissa dig, jag ska tänka på allt du gjort o med det aldrig mer snacka med dig.
Jag vill inte vara hon jag alltid varit, hon som dissar för att hon inte orkar ta emot problemen, hon som bara ler för att visa omvärlden att allt är bra. Jag vill vara hon som kan vara ta itu med allt, hon som säger vad hon tycker.

Jag vill inte pressa dig, men varför är det du som dissar när det egentligen är jag som ska göra det?
Vad gör jag fel för att förtjäna din kalla blick?
Jag vill bara ha dig kvar i mitt liv, jag behöver min bästa vän.

Ensam,

Man klarar sig inte själv, jag vet det. Jag vet att jag inte kan leva ensam hela mitt liv o bara igronera det som kan göra ont för att jag ignorerar det som gör ont.
För allt behöver inte göra ont,  bara nästan allt. I det onda finns hopp om vänskap o att bli älskad.
Vissa saker gör ont, men av en anledning, vissa saker gör ont av ingenanledning. Men livet är inte smärt frittt o man kan inte göra det smärtfritt heller. För om du låssas som att allt är bra, är allt bara dött. Du är ensam, o kommer dö ensam. Man kan inte igorera livet, för livet är inte rättvist men det har sina bra stunder.
Lycka, Kärlek, att få sin första kyss, att minnas sin kärlek, ha alla minnen av glada dagar, Att veta at man är älskad o varit det. Man glömer aldrig bort den tid som var lycklig, man glömmer aldrig de bra vänner man haft, alla stunder då man verkligen vetat att de funnits där för dig, alla jobbiga stunder du aldrig klarat utan dom bredvid dig.

Jag vet att livet kan vara hur bra som helst, men alla dåliga stunder då?
Det finns där för att påminna dig om alla stunder som varit lyckliga, att man inte ska ge upp även om allt är skit.
Alla stunde då man känner att man bara vill dö, klart att man inte kan tänka på alla bra stunder när man då är ensam o trött på allt skit man fått höra, på alla vänner som svikit en, på kärleken som bara begrog o lämnade dig.

då är det svårt då vill man bara vara ensam mn ändå få alla att se ens smärta

Det bara är så,

Igår kom jag på en sak, en sak jag vetat länge. Jag är hel enkelt rädd för människor. Jag gillar ju inte hajar ehller men det är en helt annan sak.
Männsikor är kompilcerade små varelser med känslomässiga kriser o saker som kallas kärlek o vänskap.
Jag är helt enkelt rädd för dom. De vill komma nära, lära känna en, känna på en o värst av allt, älska en.
Jag fattar bara inte hur dt går til, hur man älskar någon, hur man kan få försig att man känner det.
Jag må verka helt korkad, kanske. Men jag förstår mig bara inte på hur man skulle vilja öppna sig, låta folk komma nära o bli sårad. Kanske därför jag inte vill låta folk komma nära, jag vill inte lära känna folk bara. Jag gillar min ensamhet, jag har ju alltid levt så, vf ändra det nu. Jag gillar inte snabba förändringar heller, dessutom om man blir fast för en männsika blir man beroende av den. Sen när den männsikan försvinner blir man ju ensam o man känner sig skit. Palla att mänsligheten är sån.

Jag gillar inte männskor, det bara är så.

vissa saker är bara inte menade

Att söka uppmärksamhet är ett sätt att visa att man är ensam.
Att säga att man älskar någon är att visa svaghet i förhand.
Att älska någon är att ge allt man har o kanske inte få något tillbaka.
Olycklig kärlek är att fördärva hoppet om kärlek.
Att vara kär är bara en känsla som inte varar längre än en minut av lycka.

Imorrn


Vet inte vad jag ska göra imorrn, nån som vill hitta på något?

haha, är lite rolig o redigerar dehär inlägger idag =) allså då får ni reda på vad jag gjort idag,

Idag vaknade jag ganska sent, å så hade jag HUGA problem med mitt hår, som vanligt på mornar man  tvättar håret, ska börja tvätta det på kvällarna o få härligt knullrufs till frisyr på mornarna, jo jag lovar det är het o så har det volyyyym!
Meniaf idag var jag ju hemma havla dagen o fixade till mig till ingenting xD sen ville jag gå o spela badminton, men vad fan jagh ade ju just duschat o fixat frisyren, aja det blir det imorrn. Istället utklassade jag min bror på bowling, jag äger fett hårt (om du vill möta mig nån dag ring =D mn var beredd på att bli krossad ^^) fast det var på kvällen, så innan det var jag i centrum o kollade runt lite o stajjlade med min nya jacka =D älskar den!  sen vill man ju kolla vilka som hänger där såman kan gå leende hem o veta att det finns mer patetiska personer än en själv.
iaf, köpte 2 lotter ^^ haha kände bara att jag var glaaad, men vann inget men ändå =) detta var i samband med att jag köpt godis o läsk för kvällen (som jag tillbringar vid datan, gör inget o kollade lite på efterlyst. MM tråkigt men men) o så hämtade jag vår nya hemma telefon, fast ingen fattar hur man andvänder den =O men sen kom vi på att v har en hel månad på oss tills vi måste börja andvända den så det är lugnt, haha!

Imorrn är det badminton o läsa matte som gäller (saknar att pilla på min miniräknare, nu har jga ju en ny också) det där inne i parantesen låter lte fel ^^ haha. men alla Nv töntar fattar vad jag menar, miniräknaren Ti 84 är livet! (jag har såklart en TI 84 plus XD)
Älskar den lilla tekniska saken, älskar min ipod också såklart (du är inte glömd lilla gröna sak =) )
Det är bra att plugga lite så att man inte är helt borta sen när skolan börjar, som förra gången.

jo jag vet att jag skriver andvända o andtaligen, mitt lilla D vill inte ut ut orden ^^


fett söt grej jag hittade på pa' ; You Strongly Hate Me, But Deeply Need Me

nää, jag är ingen fjortis som hänger på pa, jag bara lyssnar på allas låtar, desutom är jag nog mer kvalifisead (hur det nu stavas på natten) som EMO =O =O, jag gillar stilen so? (allså emostilen xD)

tack S för ditt falska bryende idag på Msn, men kändes väll okey, vill inte att du ska må dåligt, som du typ gör av alla deppiga =S haha, jag är bara trött gms,

De rätta

vad är det rätta att göra dårå?
ska jag lyssna på alla som verkligen ogillar dig o bara ignorera dig?
eller ska jag lyssna på de som verkligen älskar mig men inte vet vad du gjort o snacka med dig?
Allså det är svårt, jag tänker på våra stunder o på hur de kraschar under mina fötter för varje dag som går.
du är inte du längre o jag vägrar bara att inse att du aldrig varit han som är i min fantasi.

Dag 4 på lovet (räknat från långfredan)

Idag var jag som sagt i Farsta! Det var inte så mkt folk där som tur var. Hela inlägget börjar redan på bussen till Gullmars.
Jag satte mig ganska långt bak, gillar inte att sitta så långt fram för då sätter sig alltid någon brevid sig. Men jag satte mig iaf ner o kollade på stolen brvid mig vad det var som låg där, det var en tabell. Jag tänkte inte så mkt på den just då men tog efter ett tag upp den och började undersöka saken. på tabellen stod:

gröna linjen mot farsta är från o med den 25 mars- 7 agusti (eller nåt) avstägd, linjen ersätts av bussar. Allså vilken otur man kan ha det är ju liksom 26 idag åååå, aja var iaf tur att jag hittade tabbellen med bussar så jag skulle ta rätt buss o så. Annars hade jag nog missat min buss o blivit fundersam om tunnelbanan o skitit i det hela o åkt till stan.

Det var så jag åkte till Farsta centrum med buss

Väl i Farsta kunde jag börja mitt shoppande, allså det finns ju så många olika affärer att man inte vet vart man ska börja. Så  jag gick mest bara runt o kollade in i alla affärer jag gick förbi =D
Sen blev jag hungrig o åt på Donken =D
Klart att jag handlade nåt!  hittade en jättesnyg vårjacka (om det nu blir vår), en grå..jag älskar grått ^^ men den fanns inte i min storlek såklart =/ (jag är inte fet bar att det var slut) så jag kollade lite på det andra o hittade en i en annan färg ^^ ni får ju se den sen, därför avslöjar jag inte färgen. Jag gillar iaf den grymt mkt även fast det inte är riktigt en sån jag ville ha. Dessutom var jag inne på Gina o hittade en ny kofta ^^ såklart en grå, men hallå det passar ju till allt. Gina i Farsta är EXTREMT LITET, allså de har ju inget sortiment alls, men ska till stan nån dag så kan kolla deras Gina efter andra kläder. Kollade lite på andrakläder också men allså det finns ju inte riktigt några fina vårkläder än =/ måste ha linnen o det finns det ju inga av typ. Hittade ett par skitsnygga jean jag ska försöka tvinga min mamma att köpa ! (de kostade över 1000 =/ ). Sen var jag o kollade på dator delar också, ska ju kanske få en egen nu när man har så mkt läxor o sitter vi datan helatiden. Men då till sommaren. Kollade ju typ i alla affärer, tom lampafären (ja, Farsta har en sån också, ute) för ska fixa mitt rum sen till våren =D ska ha typ kaffe färg eller nåt, (mer om det senare)

Fast måste spara pengar nu om vi ska åka utomlands snart eller om jag inte får sommarjobb, fett sämst om man inte har några pengar på sommarlovet, skönt att det bara är några månader kvar på skolan ! fast jobbiga månader

Det var min dag i Farsta

Sen har jag bara varit hemma o varit med Malin. Vi va ute o gick med min hund o satt o åt godis tills Malin blev trött

förutom att snacka om smink o mode kom vi fram till att jag kommer hamna på psyk xDDatahelvete

hej alla, har försökt komma in på min blogg för att skriva hela dagen nu ! fan att bloggen ska dampa, har så mk att skriva =)


hemma,

Nu är jag hemma igen, känns ganska tråkigt att lämna dom. Men vi ses ju igen nästa helg !

Men ska typ till Farsta idag o kolla nya kläder =D jag är beroende av kläder xD
men måste fråga mamma om pengar först, o sen vill jag ju bowla, gå på bio o allt i v. Har ju inga pengar nu, de kommer först nästa v, men ka försöka få lite av mamma iaf, det är ju lov!

Har egentligen ingen lust att träffa massa människor, man träffar ju dom ändå om en v, dessutom hinner man ju aldrig göra något själv när man är i skolan o så.

Men ska dra o äta frukost nu,


shoppaholic hälsningar till er alla


Mikke

Jag hatar min bror till cp, allså han är verkligen helt dumihuvet :@ !
när han blir större ska jag sätta han på psykhus för  han bara förstör mitt liv!  snart ska jag förstöra hans!


old times

Still I remember, even if I try not to. I remember all the fun things we did that night.
Maybe I don't want to forget, maybe I just want to keep that memorie. Just that one.
:'(

Jan 1 it was very late, or maybe morning

If I just could get one day back and do it all again I would chose this memorie, even if there are more memories that has been wonderful with you, this was a hole day of memories. Then I was happy, now I'm have just lost it.

image10

Ett monster

Du gör mig till ett monster xD

bästaste vän

Du sårar mig, du lämnar mig, du säger att du älskar mig.
Jag älskar dig, jag saknar dig hur mkt du än sårar mig, jag förlåter även om du sviker mig,
jag vill finnas för dig vad du än säger för skit om mig, vänder ryggen till o lämnar mig ensam.
jag tror du också saknar mig, älskar mig o vill vara med mig.
men varför håller man kvar vid något som gör så ont att hjärtat inte klarar av det?
kasnke för att man tror att de man ger får man tillbaka,
jag gav dig min kärlek o min vänskap, men det verkar inte räcka


jag gör det för att jag älskar dig, eller en del av mig iaf gör det

om att kunna trösta

Om du skulle komma gråtande till mig och vilja berätta saker skulle jag inte kunna hantera det, jag skulle inte kunna trösta dig eller säga men gumman det ordnar sig. Jag skulle bara stå där och försöka krama dig typ.

Jag kan inte hantera tröstande, för jag vet inte hur man gör. Jag har aldrig haft någon som kommer och tröstar mig och säger snälla saker. Jag vet bara inte hur man gör, vad man ska säga. Drar mig bara undan, kan inte hjälpa.
Det bara är så, jag kan inte trösta dig för att jag inte vet hur man gör. Jag vill kanske inte heller, för du har aldrig funnits där för att trösta mig.

Det bara är så i min familj, man lär sig vett o etiket men inte om kärlek eller förlåtelse, man lär sig inte att lita på folk heller.

så kom inte o gråt till mig, för jag kan inte hantera dig

it's time

It's time to move on, forget about the past. Just start over.
How can you do that when the ones you love already moved on and left you behind? 
Just forget and move on, you'll never get a new chance to be with them again, just except it.
you will stand alone for awile but new friends will apare ones again like the one that you left behind. 

Jag älskar dig

jag håller kvar vid hoppet om att du ska komma tillbakja tror jag, men jag vet varför. Du fanns där för mig när allt var skit, du lyste upp i mitt mörker.

Jag håller kvar vid dig för att du älskade mig, för att du var den ända som älskade mig.


Nu finns inga kvar som älskar mig, patetiskt allså

Du är mitt allt o inget


jag fattar inte varför jag nu är inget för dig, INGET!
jag var ditt allt, hur kan man bara förändras så snabbt ?
känner du inget eller bryr du dig bara inte om mig längre?

jag saknar min bästis, för varje dag som går.


tänker bara på dig vid 2 olika tillfällen, dag o natt

kl 00.25

kunde inte sova igår, låg bara och tänkte på dig. Varjegång jag gör det får du mig att le, men sen bryta ut i tårar.

Saknar dig, fattar inte varför vi måste hata varandra

igår

igår var jag i Gränna, lindköping o Jönköping.

var på bilsportsmässan i Jönköping, det var okey. Ganska många snygga bilar. Men man hade ju sion favorit, en sån bil vill jag ha när jagh blir stor. Fråga inte vad det var för nån för jag kan inget om bilar xD

helt okej dag allså.

2 alternativ,

Jag har nu 2 alternativ, i de båda måste jag gå vidare, men de gör olika mkt ont.

Dissa eller Prata

Dissa: lätt jue, kanske inte. Men man slipper iaf ta tag i det hela, nånsin (om man lyckas bra, dessutom tar det lång tid innan man glömmer som man aldrig gör) .
Nackdelar:  du kommer en dag stå öga mot öga med den du gillar och vara tvungen att säga nåt, då kommer allt braka ihop o du kommer bara tillbaks till ruta ett om du inte glömt. dessutom kommer det vara extremt pinsamt, men ni har ju iaf inget att snacka om så det är ju bara att gå efter att du sagt det du va tvungen till. Du kan aldrig mer vara så som ni var som vänner, aldrig mer! så glöm att ha din bästa vän kvar, glöm att ens få säga hej.

Prata: Han undviker dig, du kan aldrig snacka med han (han dissar ju dig, allså borde du köra samma stil, allternativ nummer ett). 
Du får känna hur det känns  att vara vänner och kanske klarar av det KANSKE, då mister du honom inte, men oandra sidan kan det göra mer ont att veta att han inte har några känslor och bara låssas om som om allt är bra. Det funkar inte i början men kanske sen KANSKE. Du måste klara av att han har tjej o massa skit för att du är hans vän, men du har honom iaf kvar. Men genom att prata kanske ni löser problemen o allt blir bra? Kan allt bli bra efter att ha mist någon man älskat?
Nackdelar: Han får dig att smälta som en glass i 40 graders värme, du pallar inte trycket. Flickvännen. Alltid ha han nära men inte tillräckligt nära. Du mister den du älskar fast på ett värre sätt.

Men på något sätt ska du lösa detta så, vilken gör ondast? Vilket gör verkligen minst ondast, verkar inte finnas nån lösning alls.

2 ord som fastnat i mitt hjärta

motherfucker o pusselipuss

D

D, är världens bästaste nånsin !

Älskar dig i smyg sööt ^^   

Tack, för att du alltid funnits där för mig !

<3


Att finna någon att älska är som att hitta en nål i höstack på  världens största tillverkare av hö.

Jag fann dig, men du släppte taget av mig,   så nui står jag här ensam och letar igen

Vänner

Vänner är dem som alltid finns där, de som alltid ställer upp varesig det är kl 12 på morgonen eller kl 03 på natten, det är dem som säger; jag älskar dig gumman o verkligen menar det utan att senare svika en med lögner

De människor som är ens bästa vänner ändrar aldrig sitt sätt att vara emot dig även fast man sviker dem eller bråkar, det finns alltid där vad som än händer och hur piss man än mår, de vill alltid höra på. De säger; Om du mår dåligt gör jag också det, för utan dig är jag inget, du är min andra halva sööt. 

Sånna människor finns det inte många av, men jag känner iaf 2,  A o V  tack för att ni aldrig sviker mig vad jag än gör o hur dum jag än är mot er, tack för att ni finns där o vill finnas där för mig vad det än är ! 

Ni har aldrig svikit mig eller låtit mig falla till botten, för ni finns alltid där innan slutet för att dra upp mig, även fast jag inte viste om det.

Tack !    

Igår ^^

Igår åkte jag till min syrra,tidigt på morgonen =/ va skittrött o fick gå upp kl halv 8 på lovet liksom! 

Men det är inget emot när jag gick upp idag, jo kl 07.00, mm Lukas väckte mig o ville leka. Faaan vad tidigt allså, han kunde ju ha sovt lite längre.  Så var vi uppe o man kunde ju inte somna om =/
Men men sånt händer jue, men sen skulle vi ändå iväg ganska tidigt så det gjorde inget ^^

Hände en fettcp grej när jag alnlände till min syrra igår, jo jag kom ju in o direkt satte jag ner minb mp3 på hallbordet för att kunna ta av ytterkläderna o vad händer?

Jo på bordet finns massa ljus oi sladden från mp3 börjar brinna xD allså shiit, jag bara men vad starkt ljuset brinner o sen märkte jag att det var sladden som brann =O AAAaaa! 
Men det är lugnt, den funkar ändå ganska bra, lite glapp bara. Men har tejpat den så att inte sladden ska gå av helt så nu funkar det okey xD 
helt sjukt att sånt kan hända  

det var igår det.


I'm unhappy

Jag måste bara få snacka med dig, eler ge dig en bitchslap eller nåt, känner bara för det just nu.
Allså vill snacka med dig, jag menar det, jag klarar inte av det,
det spel du spelar med mig,
jag klarar inte av att vara någon men ändå inte vara det för dig,
klarar inte av att vara något du bara ser ibland ! jag strår ju här framför dig, idiot !
Finns ju här, vad är det som är så svårt?
 Vad är det du inte förstår av mig? För jag förstår dig inte alls !


HEJ ?

Palla blocka mig också, varför kan du bara inte snacka med mig !?!
vad är det för fel på dig?

bvän<3

Fan, saknar dig älskling, det var ju alltid du och jag. Kollade på bilder från våra upptåg ^^
Allså hur lyckliga vi var på de bilderna, hur du hade dina armar om mig o jag mina armar om dig
                                                       * bamse kram på dig*
Allså fan vad jag ÄLSKADE DIG då. Önska bara att vi kunde vara som förut, bara du kude vara min bästa vän, bara hålla om mig i din famn o gå i stan tills vi blev trötta.

Kollade på en flumm bild av oss 2, haha fan vad söta vi vaar, bara du&jag sööt ! Som det föralltid skulle va, eller hur?!

Men vänskap håller tydligen inte för evigt, bajs allså, vill vara med dig

 
Saknar dig så jävla mkt nu bara, vill att du ska vara här, vill att du ska sova över så vi kan ligga o snacka tills du somnar ^^ haha, du somnade alltid först, jag låg o kollade när du sov o väckte dig alltid, för att jag ville att jag själv skulle somna först. Sen vaknade jag alltid först, haha nästan alltid, inte hemma hos dig dårå, men ändå, du ser verkligen ut som snövit när du sover xD Du är bara så hilma fiin,

Glöm inte mig sööt, för jag glömmer aldrig dig                                Kommer alltid älska dig<3

Fittig

Det är inte jag som är fittig, det är ni. Ni bara lämnar mig, fattar ni inte själva vad ni gör eller?!

gamla minnen ^^

fick en hel hög gamla bilder av A idag, allså faan vad jag saknar tiderna med er alla !
Vill ha tillbaka allt!

Med ER är allt bara så jävla bra!

men allt har ju ett slut, även alla vi 4 tillsammans :'/

Fan vad jag saknar tiderna med er!

den bjuder jag på, även fast min tröja åkt upp å jag ser fet ut =Ö
image8

undra vad det var i påsen :O

love hurts


         
            
                -Love's an excuse to get hurt.
                            
         
             and to hurt someone-

to the world

give pz´n love

bvän

Att ha en bästa vän är som att ha någon som alltid finn där för en, en man vet alltid kommer älska en vad man än gör o hur mkt man än bråkar, en som skulle hålla dig i handen och hoppa med dig om du ville hoppa från en bro ist för att försöka . Du vet  den personen.
En sån man minns alla övernattningar och alla minnen, allt konstigt man gjort, hur man kunde vara uppe hela nätterna och bara prata eller bara däcka i varandras armar med alla kläder på och sedan vakna dagen efter och skratta åt det.

En som offrade allt för att vara där för dig, som lyssnade på allt dåligt man hade att säga hur jobbigt det än var, som alltid fanns där för att lyssna och stötta en.

jag hade en sån person en gång,  det var längesedan, men nu har allt förändrats.


Jag saknar dig bvän, älskar dig

Samma gamla vanliga jag, I'm back

hej, idag försov jag mig för min kära bror duschade! Allså ingen duschar på morgonen innan jag gjort mig iordning, för annars går hela min rutin o skit i kras, som idag. Så jag  försent till skolan+ att jag inte hittade salen o mitt hår såg ut som jag vaknat med det, så morgonen började ju jättebra ! *ironisk*

Sen hade vi engelska o jag hade glömt läxan o datan cpade sig i skolan, så min lärare dampade typ på mig, men jag orkade inte bry mig, maten i skolan var skitäklig, kyckling gryta, allså såg snarare ut som om de mosat en kyckling o den bara låtit alla bitar var när de hällde på såsen.
Sen orkade jag bara inte med mer av dagen så drog hem, har börjat få ångest av att gå i skolan o pallar inte med allt nu. Så jag kan bara gå hem mitt i allt eller inte komma till en viss lektion.

Jag vet inte varför det bara är så, kasnke för att jag känner att vår klass är sämsta klassen man kan gå i och för att jag som jag inseer inte har någon att vara med.

 Men skolan är till för studier o inte för att finna vänner som min kompis pappa sa

o plugg klarar jag av, för det är inte människor, men när det kommer till mänskig kontakt finner jag ingen respond från mig, jag klarar bara inte av människor o alla deras problem, hur man ska finnas där för de när det inte finns där när man mest behöver dem.

Så jag passar på mänsligheten också, som på det mesta i mitt liv


ett utklipp

jag förtränger det för att jag aldrig släpper in folk för att jag är rädd
 o nu när jag gör det blir jag bara sårad,
 jag klarar inte av det

<'3

jag lskar dig, din jälva idiot !

my sunshine in the dark,

Allså du fick min dag att bli så himla bra, allså allt kändes så fel, allt var bara så himla fel idag! o sen det med J.
Men sen träffade jag dig =D allså hela min dag blev bara perfekt, allså utan dig som min personliga psyk klarar jag mig inte !  För nu fattar jag vad det är du menar, du fick mig att inte känna mig så ensam som jag trodde jag var. Allså vissa dagar må va skit, men du finns där som en solstråle i allt mörker !

Gumman du äger min daag

S, tack för att du är en så bra vän du också även fast jag precis lärt känna dig =)
Vi borde gå ut mer oftare ^^


Jag älskade han, o inte dig

Jag har kommit på en sak nu, jag älskar inte dig, jag älskar han jag trodde du var, han som ville vara min och som älskade mig av hela sitt hjärta.
Jag är fortfarande samma person, men du mannen, allså fuck you, du var bara en kille, en osäker person. Du sa till mig att du bara hade en sida, jag har 2 sidor eller fler det vet jag, men mannen du har fler än en, för den du var med mig är du inte nu ! den killen jag älskade finns liksom inte, de fanns redan 2 av dig när jag var med dig, bara tog så lång tid att fatta det. Men fattade aldrig att du kände så om oss som du visar, allså du total dissade vår relation för att du var så osäker på vad andra tyckte, du brydde dig mer om vad dina såkallade vänner tyckte så du aldrig hann tänka på vad som betydde något för dig, JAG.
 Du fick mig att känna mig så jävla oomtyckt o som om allt bara var mitt fel, som att du skämdes över mig! du fattar inte hur den känslan känns ! Men så var det ju inte, det är dig själv du skäms för!

Men nu vet jag att det inte är killen jag ser varje dag jag saknar utan det är killen, den du var med bara mig, allså du lurade mig helt ! du lät mig tro att jag var någon, men för dig verkade jag inte vara någon förutom när vi var själva o du till slut vågade ta min hand. Allså du har problem killen, det är inte jag som har det. Fan vad långtid det tar att fatta, det är bara för att man verkligen älskar någon o med detta inte vill se verkligheten utan se det man längtar efter, det man kände för så länge sedan. Men det kommer aldrig tillbaks för du är inte han...,

 Du är ingen att komma till mig o försöka fixa allt och låssas som om vi är vänner ! Allså jag passar på den!

Precis så som du tänkte göra idag, fan allså jag passar!
Du bara gick förbi, jag gömde mig o sen när jag skulle ut o hem så stod du där i trappan, som tur hade du ryggen emot så jag bara fick, fick  för att slippa. Men du bara  sa; tja sanna
jag blev chockad, allså hur fan vågar du efter en månad bara komma fram till mig o säga hej, bara för att ingen vi kände fanns med !  för om det varit annorlunda då fan skulle du inte säga hej, så som i skolan, du bara går förbi, så hur fan vågar du?! Hur vågar du visa dig för mig efter allt du gjort !?!
men jag sa tja kallt o bara gick, för jag passar ! Jag passar för att bara inför dina ögon vara någon när ingen annan ser! Jag vill vara någon för dig när alla andra ser, allså du får mig att känna mig så jävla dum ! Fattar inte hur du kan behandla mig såhär !

Att du tror att du på fritiden kan spela killen jag föll för o sen såra mig igen!? Att du vågar snacka med mig när ingen annan ser är bara patetiskt, hur du bara gång på gång messar med mina känslor, allså kan du inte fatta att jag vill inte ha det såhär?! 
Var inom dig blockeras allt?!  Allså fan, du kan ta o pilla dig nånstans !

Du ska inte komma o tro att du ska få allt bra o att allt varit det hela tiden ! För allt är inte bra o det kommer det inte bli,

o vad ska du säga til dina vänner om vi börjar snacka igen?! Allså jag bara undrar, du kan fan inte hantera något !
so fuck you!

iförrgår

du kom inte till lektionen, ville bara träffa dig, men sen kom du n genom dörren, helt röd om kinderna av det kalla vädret, helt underbar, men jag fick inte jobba med dig, för vi blev indelade i grupper innan du kom.

men du var iaf där, jag såg dig, o kände din närhet. Jag gillar verkligen de lektionerna.

Att bli sårad och om hur livet igen börjar om som förut igen ;'(

Allså nu är det percis som förr, jag trodde jag kunde glömma det förgångna och börja om på nytt ! men livet fortsätter i sin elaka cirkel som rör mit liv.
Jag trodde jag skulle kunna bara lägga allt åt sidan och bli någon annan, inte hon som aldrig var någon, inte hon som inte hade riktiga vänner utan var bara ett andra hand.
Det är hon jag varit hela tiden och nu fortsätter att vara, hon ingen vill vara med, hon alla bara behandlar som luft, hon som bara finns där med vissa samtalsämnen eller svar på frågor.
Jag trodde verkligen att man kunde börja om. Men inte jag nej, jag ska bara fortsätta vara den tjejen, föralltid verkar det som.

Allså allt var ju för så längesen, jag vill bara glömma, glömma att jag aldrig var någon men sen blev någon när jag började om på nytt. I början var jag väll någon, då när folk i nte viste vem jag var, men nu när tidn gått har de sett tjejen i mig jag själv gömmer mig för. Allt var ju så bra, så jävla bra i början när jag började. Men men, nu börjar allt på nytt igen, jag är hon ingen vill vara med, hon ingen lyssnar på eller vill sitta bredvid.

Jag har börjat märka av det nu, eller kanske jag gjorde det innan redan, men ville bara skjuta undan det och låssas som om allt var bara och att det aldrig mer skulle bli som förr.
Men vad blev resultatet? Jag är den olyckliga tjejen inom mig, hon ingen vill spendera en dag ens på lovet med, hon som ingen frågar till fest, hon som alltid sitter själv med minst 2 stolar emellan till närmaste person om någon inte blir tvungen att sitta bredvid.

Såg idag i maten hur alla "glömt" bort mig, ni skulle på bio eller fika, men vad trevligt för er då !
Jag är ju ingen, bara en som är med er och försöker lära känna er för att lära mig öppna mig och kanske våga komma nära och lita på folk. Kanske har jag inte länken som ger en kontakt till det ni har, kanske är jag bara en som är med er. Jag är bara en som är med er, fattar inte vad ni snakar om ibland, har liksom inte hört första halvan, har liksom inte varit med er för att jag haft lektion eller bara för att ni gått en annan väg än vad jag gjort vid vissa sammanhang.

Varför börjar allt om igen? Varför kan mitt liv inte få en ny början?

Måste man göra slut på det liv man har för att kunna få ett nytt?

Då finns det ju ingen mening med att leva livet för mig, för det finns inget som heter; en ny början !
Det finns inget som heter äka kärlek eller känslor som varar för evigt, ingen äkta vänskap, iaf inte för mig..,
lite om kärlek

" få mig inte intresserad om du några dagar senare tänker dissa mig totalt.
       få mig inte att börja gilla dig om du inte känner samma sak.
       säg inte dom där orden om du ändå inte menar dom.
       ring mig inte varje jävla dag & få mig att känna mig speciell om jag inte är dt.
       gör mig för i helvete inte kär i dig , om dt inte var meningen från början."

      


jag har tröttnat på lögnerna.


Igår ^^

Igår var en ganska vanlig dag, bara att alla satt och läste biologi på lektionerna som vi hade, men llså det var man ju tvungen att göra eftersom det här skulle bli vårt första prov, så det va nervöööst!

Provet gick bra =) träffade M innan provet och fick en kram också, det behövde jag verkligen för att klara det. lite peppad måste man ju få bli, o så kramas han ju bara så braa ^^

Dagen kunde inte ha blivit bättre utan ett sött mess jag fick av en söööt ^^ definitionen av den var väll, du är vacker

klart att man blev glad! För jag är skitkänslig för  komplimanger, rodnar alltid och känner mig speciell, kanske verkar konstigt men man får ju inte det så ofta så när det plötsligt kommer blir man ju överrumplad.
Som idag, min spanska lärare bara stod och snackade med mig och plötsligt sa hon: vad vackra ögon du har..
Jag kände bara hur jag blev röd o bara tack... allså ååå kände mig så fånig på nåt sätt.

verkar bara få massa komplimanger denna v (=

idag ^^

hej, har inte hunnit skriva nåt på några dagar, har bara haft fullt upp med läxooor =/ har prov imorrn också. Men tar en paus för att skriva lite i min kära blogg.

Har inte hänt så mkt de senarste dagarna men det händer ju inte alltid något.

Idag vaknade jag skittrött o så klart missade jag bussen med typ 2 sekunder ! Missade allså 72, så tog 24 som kom typ 5 min senare. Jag fattar inte att jag inte fått in det att vi börjar 20 över o man måste ta bussen som går kl 9 o inte börjar kl 9.35 som förut, men jag lär väll mig snart.

Så jag kom ju försent, men min lärare märkte typ inte det tror jag, för när hon sedan ropade upp oss alla sa hon mitt namn som om det var självklart att jag varit där hela tiden, kom ju trotts allt bara 10 min försent o det är ju inget

Har iaf varit på jättebra humör idag, så det kanske är bättre att sova ut en timme extraa o så ligga kvar i sängen en halv timme till =D Så idag var jag jättepeppad och beredd på allt !

Så på idrotten körde jag på så gott det gick, för förra lektionen pallade jag inget, var på fettdåligt humör då o så var det tråkigt och jag gillar inte att bli uttittad sådär. Så min idrotts lärare blev chockad över hur jag tog i idag, kanske pga av förra lektionen, så jag fick massa beröm (=

Sen va mamma o köpte en ny miniräknare till mig också idag! Den är så braa, fattar inte hur jag skulle klara mig utan den xD allså det är verkligen så nu när man lärt känna den o fattar hur alla knappar funkar.

hatar alla gamla miniräknare!

imorrn är det prov på kemi, stökometri o shiitMy love will never find to your heart..,

if i say i love you a thousand times,
it would never be enough..

bara så söööt,

Säg aldrig att du älskar mig, om du inte menar det.
Prata aldrig om känslor om dom inte finns.
Ta aldrig min hand om du ändå tänker släppa.
Titta mig aldrig i ögonen om allt du säger är en lögn.
                             
         

Msn problem

Ronja på MSN:  Asso fattar mig inte  på vissa människor !  
                             Mamma<3

haha, igår hände en skitrolig sak när jag var nere 2 vånigar, allså ronjas mamma var inne på MSN och lötsligt kom hon in i rummet o började fråga:

Är det mig du menar på msn? Mamman
Men nä allså det är ett personligt meddelande! det hänger inte alls ihop med tetxten. Ronja
Men vf ser jag det som det dårå? mamman
Men för att det bara är så fråga msn ! Ronja
Men bord inte jag bara se meddelandet då? mamman
Men nää, det visas ju för alla. Ronja

allså det var massa sånt hahah, ni skulle varit där.
så vi as garvade
o så kom hon in igen o började:

Men då ska väll bara du se dit personliga meddelande? mamman
haha allså det var kaos. hon kom liksom in 3 gg o frågade om det.
Ronjas slutgiltiga svar: Men fråga MSN !

haha, kasnke verkar helt skumt men man fattar det nog inte om man inte var med! xD  

Ronja är Bääääst!

<3


      
       Att försöka glömma någon man en gång har älskat,
       är som att försöka minnas någon man aldrig har träffat.

</3
      

 


<3

Jag ångar mig, det gör jag verkligen, men jag fick panik

Vill bara bort från detta liv

this times

Sometimes I think I miss you and can't surive without you beside me. But that's not the trutch,I know that.  But why didn't I knew that before now?  Was it because I wasn't over you?
I think I cried for all the memories, every tear for love and faith, just leting go of all
and now...I don't have anything left of you inside me, I think it's just that I before were afraid, but now I'm not.
 
I'm standing still and alone, just like I did before, but now it's different...


Tött...,

Ska nog gå och sova snart...eller nu, funderar på att gå ner till våning 1 ett tag, kanske idag eller imorrn.
Har pluggat ganska mkt känns det som o spelat i nästan en timme. Så jag är ganska slut o så har jag ju haft skola också ^^ det är ju alltid ansträngnde. Men ska nog dra mig till sängs nu,
saknar att ha dig nära, eller?

Mr,

He's just there, but still I'm not really feeling it, his there everytime and it's a lot,  you just don't think about it.
But today i did feel it, and were close and thought about it.
You are the only one that makes it feel so warm inside and makes me blush everytime  you look at me.
I don't know that about you that I like, maybe it's just the hole YOU
The way you are so insecure, the way you look at me,
It's just everything, and I don't think this it the first time I feelt like this, but for a person it's the first time, not for you...
<3

the truth hurts


       Behind my smile..
       a broken heart
       Behind my laugh..
       i'm falling apart
       Look closely at me
       &you'll see the girl
       I really isnt ME

sööt sak allså !

 •   Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.            
 •              Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.          
 •              Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.          
 •              Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.          
 •              Han som håller dig i handen när alla andra ser på.          
 •              Han som verkligen lever för endast dina kyssar.          
 •              Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.          
 •              Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.          
 •              Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.          
 •              Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.          
 •              Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.          
 •              Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.          
 •              Han som aldrig lämnar dig.          
 •              .. Han förtjänar din kärlek.          

L

Sometmes life´s just like living in hell, you have to watch out for where you stand and what you say, so that hell won't break out.

But I'm just living it.

saker som förgyller ens dag

Martin, allså man överlever typ inte en dag utan en kram från han, även om man skulle överleva så gör hans kram hela dagen bättre ^^

Söta små hund valpar!

En person man gillar,

Flumma runt utan att bry sig vad andra tycker xD

Nya kompisar ^^

Krammaaar i allmänhet !  give me löööööv<3

Italo, bara för att han ska ha en plats på min blogg =) men han kan förgylla ens dag iaf, ibland, som på labben ^^

Andra saker ^^

Life

Sometimes life can be so depressing when you think about old memories, miss old times

<,3

Idag kom jag in på lektionen, kom lite försent för att jag frågat min lärare om hjälp med kemin eftersom man inte såg eller hörde något längst bak i klassrummet.
Jag kom i in klassrummet o där satt du, med en plats bredvid dig, o inga andra platser i klassrummet, jag fick panik allså! o så kändes det som om du bara men shit sätt dig inte här eller nån känsla liknande den. Men sen såg jag att det fanns en ensam plats vid fönstret så tog den. Du flyttade ändå undan sen till killbordet.

Allså pallar bara inte vara nära, pallar inte säga nåt, för du dissar mig o det skulle bara kännas som om du var tvungen att säga något till mig för att vi satt bredvid varandra.

Ja, jag väljer att fly, precis som du, precis som jag alltid gjort. Som jag också förklarat för dig...jag flyr för att jag vill glömma, pallar inte ta tag i saker som gör ont, pallar bara inte med vissa männiksor ibland o behöver tid.

Men med dig...,allså jag vet inte vad jag flyr ifrån

Kanske flyr jag också från sanningen som du, sanningen att vi aldrig glömmer, 2 fucking år till att fly undan !
Allså pallar nog inte med det,

Ett litet sorgset leende

Jag må le o skratta för att få er att se att allt är bra, men på insidan svider allt som faan, allt är bara skit.
Men jag vill inte att ni ska se hur dåligt jag mår, så jag skyddar er med mitt fejk garv, leenden som får er att le o tro att jag allt är barao att jag bara är trött.

Jag vill bara inte visa det, orkar inte förklara mig

För om folk i ens omgivning mår piss får man en försmak av det dåliga o känner av det, så är det iaf med mig. Känner direkt av det, känner hur mina vänner känner inombords när allt är skit kanske för att jag också vet hur det käns.

Men jag älskar er iaf även fast ni inte kan hjälpa.

Så jag fortsätter med mitt fejk leende tills jag inte längre orkar le.

glasssssssss

hej alla som sitter inne, nu ska jag dra o köpa glass, kommer snart in o skriver mer. Om jag inte ska plugga, men min miniräknare är borta ='(

Eterlysning på den allså!


Zzz

Har sovit sen kl halv 1 när jag kom från skolan, fast jag känner mig inte så sjuk, bara skittrött. Har liksom gått o lagt mig vid 10 varje dag denna v. Det är så sjukt tidigt.  Måste försöka ändra på det nu!

Vet inte om jag kommer till skolan imorrn, känner mig ganska hängig.

Ska iaf försöka plugga lite Kemi nu, för jag fattar inte så mkt, eller pallar inte med skolan snarare.


J o S

Jag vet inte vem du o jag undrar om du äns nångång känt mig, vetat vem jag är, rört vid mig.
Eller är det bara inbillning allt?

Allså vi har inte sagt något till varandra på 3 v eller ens kollat på varandra, om man tar bort gg du undrade vart vi hade prov, men då kändes det som om jag inte fanns ändå.

Jag vet iaf inte vad jag ska göra, men detta är väll vad du vill så jag låter det vara så jälva konstigt det kan vara mellan oss tills nåt händer, vad vet jag inte. Kanske märker du att jag faktist finns o är i din närvaro varjedag.

Jag hoppas inte på nåt, jag hoppas inte ens på att du ska snacka med mig, för jag vill inte hoppas. För hopp är bara nåt som får folk att tro att de kan få något det inte kan få och bara blir besvikna av det.
För du kommer aldrig snacka med mig, för du är rädd eller vad det är. Jag vet bara inte hur jag ska hantera dig. Men att dissa det är jag bra på, då försvinner problemet liksom. Det är kanske vad du vill, att jag ska försvinna så du slipper tänka på det, veta att jag var din.

Därför ger jag upp mitt hopp o skiter i allt.

Ta åt dig

Allså jag fattar inte, du ska vara min vän. Men när jag behöver dig finns du inte  där !
du vägrar du lyssna, det är tydligen bara jag som ska lyssna på dig o all skit som du känner, men jag då?

allså jag tror inte jag känner dig längre för vi har aldrig något att snacka om o om vi snackade skulle det ändå  inte finnas något att säga, så vem är jag för dig då?

jag undrar bara vad du vill. För jag vet inte längre hur jag ska vara mot dig.

Sjuk ?

Hej, idag kände jag mig jättenere o ville bara gå o sova, så nu är jag hemma, ska nog gå o lägga mig snart.
Jag kanske håller på att bli sjuk eller också mår jag bara allmmänt dålig och min kropp tar ut det på detta sätt.
 Jag vet inte. Kanske är det både och.

Så jag är allså hemma nu o tar det lugnt, ganska skönt men är skittrött. Missade nu svenskan (bokarbetet spela roll) Sp, har ingen aning om vad vi skulle göra o så fysiken, men man fattar ju ändå inget på fysiken så det är bara att läsa de sidor hon gått igenom för monikas lektioner är kaos.

Jag har iaf inte blivit tejpad än iaf, xD men jag kan väll inte roför att jag är flumm kl 4 o att man ädå inte fattar nåt.

ha ha, tänker på alla som sitter i skolan och lodar ! lol på er, jag är hemma

Att glömma

Min bästis sa till mig:

Mm han inte ens kan säga hej till dig.
 
Han har har inte glömt, han minns, men försöker förtränga det

Om han inte kan kolla på dig,
Han minns, varje rörelse varje kyss

Om han inte ens kollar åt ditt håll eller kan ha dig nära,
Han vill inte bli påmind om det förgångna, allt han går miste om för att han gjod ett misstag
Att han inte kan glömma

För han kan inte glömma, inte förtränga det även om han försöker få dig ur hans liv.  För du finns där, omedvetet i han drömmar, medvetet och närvarande i hans tillvaro. Du finns där, för att det som hände verkligen var äkta och på riktigt.
Sånt kan man inte glömma, för det må varit som i en dröm, med det var ingen dröm
 


to my N

Don't give a shit about him, his not worth you. You belong to someone that will respekt you and not push you down to the grown like he did. his a little (no, BIG) piece of SHEEAT!  I hope you now this hunny because it you don't we will try to push this in to you head, because it he don't give a fuck we will kick his balls xD
I mean it...,
we broken heart must find a man to heal it or maybe glue, not to let or hearts  get broken again like with Mr  "i can't talk about my feelings and stuff, unsecure" and Mr "shit head", we have to show them that we are fine just the way we are  and shouldn't be treated like shit, because they don't now what they are missing !
So don't let him lose your breath even if I know he has the possibility and power to often do that., I know the feeling that makes you week.

wee need heeelp!

I love you honey  I'm here for you in all needs, just call if you need something.

<3

Kom o tänka på hur vi hade det, vill minnas men något blockerar det....men med tiden sipprar små minnen ut
 gör att så att de svider till i ögonen, vill bara gråta, bara glömma...

Eller jag kanske inte vill glömma, bara förlåta, bara gå vidare
eller också bara låta allt försvinna, men hur gör man?
hur låter man alla melodier o hjärtslag bli ospelade fast man redan hört de så många gg förr, för längesedan?
Man minns ju de bara igen när man får höra melodierna spelas upp,om och om igen
som en speldosa som fastnat på samma visa, som en spegelbild av ett minne som fastnat på en tavla.
För varje gg jag går förbi dig hör jag melodin, den sorgsna  som handlar om något som gör så ont inombords.
varför jag hört denna melodi vet jag inte, men jag kan bara inte sluta höra den,
jag bara ser dig o ser hur du kollar på mig.
vad är det för melodi som i rytmiskt  takt slår med ditt hjärta, denna tunga visa jag hör innuti
jag vill glömma, men det ända jag minns är denna visa som gör att jag hör ditt hjärta slå,
gör så det gör ondare innuti än vad det brukar.
Jag minns kanske den för att det inte är ett lyckligt minne, för att de lyckliga gör ondare
 kanske för att det är något du döljer...
ist för att det är jag döljer,Bästasste gothen i staan o universuuum <3

A, du är verkligen min bästa bästa kompis! vi har gått igenom hela livet tsm (iaf hela barndomen) nu har jag hittat dig igen din lilla barnrumpa xD o vi ska fortsätta vara tsm genom resten av livet !

vi kan verkligen snacka om vad som helst! O DÅ MENAR JAG VAD SOM HELST!

Vi kanske inte ses så ofta men för mig är du alltid min lilla gullunge =D <3

Det ska alltid vara vi <3
A <3 S
fööör ävöör änd ävöööör
jag vet att du älskar mig också (A)


minä kyllä sinua rakastan

Meningslöstsom nu, nu står allt bara stilla, ganska skönt faktist, man vet inte vad man ska tänka eller skriva. Så jag låter detta vara bara en meningslös text för att man ibland bara behöver:

 Time to not do anything, and this is the rigt moment just now...or now...or later,

J AND ME

Allså älskar bara den människan !

haha, hände en rolig sak idag när jag skulle säga hejdå till J,  J stod lite lutad o så skulle jag krama J hejdå för att min buss snart skulle komma, haha gissa vad som hände!?

J tappar ballansen o klart faller vi båda ner på skolgolvet   xd, J på mage med mig över sig o vi bara garvade, allså  med J händer alltid nåt kul xd !
 
Så denna ganska trista o nerdeppade dag har relaterat till att sluta bra pga av min lilla J o musiken.

Älskar dig


emo cut ^^

Idag hade vi fysiklabb, den gick skitbra faktiskt, fysik kan vara ganska krångliigt o så, men man är ju bääääst! xD nää men fixade hela grejjen =D=D

Efter fysiklabben gick jag o M till J o kollade hur det gick med dem. De va fett segaa allså, så jag väntade utanför klassrummet.
Just när jag skulle sätta mig ner på bänken utanför så känner jag att mitt block har slagit emot min handled när jag sattit mig ner, gissa vad som hade hänt !

mitt block är lite pajj på kanten o snurrgrejjen runt blocket har öppnat sig o det finns nu en vass metallbit som sticker ut. Så jag satte mig ner o lade ner mina böcker. I det movet drar jag metallbiten (med blocket) rakt över min handled, allså det var skitnära den stora blodådran. Så klart börjar det blöööda! inte bara lite, allså trodde inte det skulle blöda så mkt för har ju sett  emovideos på youtube. Men fan vad det blödde, in lite heller.

Så nu fattar jag hur det måste vara för alla som skär sig i handleden, man måste ju fan ha en handuk bredvid sig xD

That's how I got my first Emo cut

You just can't say nothing <3

You just can't say nothing <3

Han är bara min lilla sööötnowwws, snart kommer hans lillasyster =D <3<3

Han är bara min lilla sööötnowwws, snart kommer hans lillasyster =D <3<3

This is looove! min lilla syster, Lukas o Cory <3<3

This is looove!

a creepy feeling

hello, i just wonder who Still me is, because i just got a creepy feeling that the person thinks the tex is about him, and I just cant get it in my head that J would even look at my blogg and less right a conent.

so how are you? I need answer, i think i will get a hundrets of conent about my "blogger" or not even one...,

Tv is my life, and all this is for today ^^

Glöm inte att kolla på Men in trees kl 20.00 idag allså! o efter det kommer Grey's anatomy kl 21.00 hallowweeeen !!

jag ska iaf kolla på båda !!

Igår Gossip girls ! faan hade missat förra avsnittet så var ganska borta ^^ Men kom in i den sen efter ett tag iaf, men det händer ju typ inget i serien, hmmm. Vi får kolla vad som händer nästa gång !!

Onsdag

Känns som om onsdagen aldrig kommer ta slut!! buuuhuuu, fast torsdagar är jobbigare. Slutar ju typ 4 då =( sitter hemma nu på håltimmen o väntar på att kl ska bli 13.00 så jag kan springa till bussen o förhoppningsvis intemissa den! (jag va inte ironisk) för om jag missar bussen måste jag vänta en halvtimme tills nästa o med detta alltså ha LABB på fredag eftermiddag till typ 4 ! så NOWAY !  Men iaf, som tur har jag bara fysiken att släpa mig till, fast efter det är det musik =D fast känner mig lite förtrött för det också, men måste gå dit, men det kommer ändå vara höjdpunkten på denna skitdag.


Men idag känner jag mig bara äääxxtra nerdeppad på livet, kanske för att 
allt alltid går som jag verkligen inte vill !Funderar på att byta skola, hatar bara vår klass så himla mkt o hela skolan ! (inget illa menat men ni är bara så jobbiga, o alla meningslösa timmar man sitter med er på håltimmarna, värdelöst)
Ska iaf snacka med SYV om hur jag ska göra,

Pallar liksom inte med mitt liv, vill nån byta?

Men snart är det iaf LOV! ska dra till min syrra då,  läääängtar bort från skolan!

fuck life, it's not worth it.

bara en sak dårå

kollade nyss in min statestik på bloggen, allså hur många som kollat in den o så.

Allså rekord igår!     Alla verkade väll vilja läsa All about J   !!

kanske borde skriva om sånna saker mkt oftare..., 


Idag

Denna tisdag har varit skit, därför blir det inga inlägg på den !

 jag pallar inte mer idag

All about J

NEJ !
jag är inte kär i dig..., bara saknar dig ibland tror jag, men sen när jag kommer till skolan vill jag bara glömma. Gömma att jag engång var kär, engång hade min hand i din. Allt som hänt, hade bara velat leva mitt patetiska lilla liv, om jag fortsatt med det allså.

När jag sitter o tänker på det, ser allt bara ut som en luddig fantasi av vad jag ville få. För om man sedan tänker om så hade allt sina brister, allt hade sitt perfekta. Allt var kanske perfekt, perfekt . Eller så är det så jag vill minnas, vill inte minnas sista gg jag såg dig. Sista gg du var killen jag sålänge bara väntat att träffa o sen träffat, hur allt bara varit underbart under den första månaden med sedan rassat sakta tills det fallit ner och krossat mitt hjärta.
Killen som höll hårt om mina hemligheter och fortfarande gör det djupt inom sig, han som viste det ingen annan viste.
Man vill helt enkelt täcka alla misstag och brister med lycka för att inte brista. Kanske är vi utrustade så vi människor, förtränga vad som gick fel o bara minnas det fina och ibland läga till innehåll för att täcka ännu en lucka som håller på att öppnas med smärta. Kanske är det så vi gör för att få minnerna att stanna, för att minnas det fina som aldrig var så fint. Kanske vissa saker var fina kanske andra var finare, men vilka är et då vi vill minnas ?! det fina är ju alltid kul att tänka tillbaka på hur fint det var, men sen när det kommer till det finare tror jag vi drar oss undan, för det finare tillhör det vakrast som i detta fall involverar det allra bästa minnerna. Det är de vi kanske vill minnas senare med döljer nu för de ger mer smärta än vad sanningen om slutet gör. Den smärta inte vid dessa tillfällen vill känna, men vi vill heller inte minnas det fina, för det leder till en brant av olycka eftersom det slutar i det vakraste eller leder en till slutet. så hur gör man då?! Man helt enkelt lockerar allt tills allt sedan spricker och delar av lycka och all denna smärta väller ut i en våg som förstör en.

Så vad ska man göra?


Killen hon gillade, kanske finns han kvar där nånstans gömd inom dig, för den killen hon nu känner har aldrig träffat henne förr, aldrig ödlsat en blick för att se att det sitter något, någon, som var där, men ändå något från det förflutna precis 2 meter från honom till vänster. Vad är det som skrämmer honom så?
Minns han eller har han glömt? Försöker han glömma? Vad är det han tänker?
Men en sak är säker, han vill inte in på den gång han påbörjat, soppar igen den med förakt o hat i sin kalla blick. Bygger en mur så att man aldrig kommer dit igen, inte ens för att svänga av och börja en ny liten stig från de som gick fel o försöka lösa problem o sedan fortsätta gå vidare utan besvär.
Ist låter han vägen sakta växa igen, aldrig mer ska han in dit, aldrig mer ska han minnas aldrig mer ska han känna så, men inom sig vet han att han alltid kommer minnas o att vägen aldrig kommer växa igen, för vid stigen står hon. Hon står och ser med mörka ögon på hur minnerna sliter ur henne, hennes liv, hur hans ögon gör henne svag där han står och bara ser på henne, på det sett han aldrig kollat på henne innan, men man ser ändå de där ögonen djup inne som en gg kollat på henne som om hon var hela hans värld. Hur han bara kallt lämnade henne att tragla sig ur tagstängslet och dessa rankor med taggar som hindrar henne från att ta sig ur o ut på stigen för att sakta nudda vid honom, bara få känna hud, bara få en sista känsla av någon som fanns förut.
Men han vänder sig bort, för att aldrig minnas, för att låta henne se att han aldrig mer vill veta, veta att hon älskar honom.

It's just all about you..., and about a fantasy, for today

Meningen med livet

Meningen med livet är att finna en mening som inte finns och sedan fösöka leva upp till den.

Allså det är ju fucking omöjligt !

Gör som alla andra, fuck life and live like a bitch.  


En väldigt konstig snubbe allså, M

M, allså har snackat med han några ggr. Men han börjar bli lite närgången nu allså....men min uppfattning är att han säkert slagit vad om nåt som inkluderar mig eftersom han är kompis med F,  hatar verkligen F det är nåt seriöst fel på han allså, fattar han inte att han borde söka hjälp!!!???

Men tillbaka till M, han har börjat glo o säga hej o söka ögonkontakt med mig ganska mkt, allså det är bara läskigt !!
Seriöst, man borde göra nåt åt folk som han o F.

Ska fråga han nästa måndag (träffar han då) om han slagit vad med F om nåt som involverar mig eller om han bara har blivit besatt av mig o faktiskt kanske gilar mig, uuuuuuwwwww. Vi får väl se vad han har att säga, jag hoppas på alternativ ett, för då kan jag få retas med F o kanske göra en dum grej, beror på hur man ser det.

Allt om M för tillfället, puss på dig mitt lilla pervo

Alla Älskade i mitt liv, en minnes lapp för alla lite sega ^^

Vi har allså Jellyman =D <3 just love you, kan också kallas Y eller J, men mest jellyman

J, som kan stå för en viss J ^^

K, min lilla lilla älskling =D Miss you soo muuuuch Sweeety !

Simon, men hela texten örklarar ju allt ^^

S, ingen vet ^^

M..,

B, Benjamin <3 sötast ^^

M, honey

N, my weeardoo


Oscar

Idag sa Oscar att han kollat n min blogg, han tycker jag skriver för mkt xD 
dessutom har han lite svårt att hålla koll på vilka personer som är vilka i mitt liv, så får väll ta o skriva en förklaring xd

puss på dig ^^

Älskling, du är en del av mig

K, allså saknar dig så himla mkt, du är så långt ifrån mig : (
Allså det känns som om det var hundra år sen, fast så lång tid kan det väll inte vara ?!

Vi hör ihop, alltid du&jag <33 Det är fan inget som kommer emellan oss, förutom 1000 mil kanske, men det är inget problem, för snart ses vi o det finns ju flygplan sööt xd


ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT !
                                         K<3S

Tv is my life ^^

Snart är kl 20.00 o då börjar singing bee! haha,det är ett larvigt program som man kollar på om man inte har något annat att göra, men måste plugga lite. Så kanske hoppar över pogrammet idag och läser på fysiken o biologin om jag orkar o sen kollar om det kommer någon film kl 21.00 som är värd att se.

kollade nyss tvtablån o en film jag velat köpa kommer Idag kl 21.00 The  perfect man , med Hilary Duff

Allså fattar inte att jag alltid fastnar för dessa patetiska romantiska filmer som inte alls är som verkligheten, o nu när man kommer sitta o böla där framför tv för alla sorgliga saker som kommer hända o hur lyckligt allt slutade så är det ju självklart att man då vill se den xD. Allså alltid, måste byta film smak xD

Men älskar ju såklart skräckfilmer, men ingen vågar kolla med mig =(                xD

Så då blir det plugg tills 9, eller så sitter jag vid datan en stund tills 9 xD  vi får seSimon Frunk, WAS THE SHIT !

Glömde ju berätta vad som hände i fredags, allså det är helt sjukt sjukt!
J jag va med Jellyman i stan o så va vi skittrötta så efter typ 3 timmars shopping o så skulle vi åka hem. J tog ett annat tåg en mig hem från stan som gick senare, så jag tog mitt tidiga tåg o åkte.

Händelsen inträffade typ vid medis, allså jag bara satt där o kollade in folket som kom in i vagnen o plötsligt kommer SIMON IN!! (för alla som inte vet, det är typ ingen som vet men ändå s är simon min första kärlek o riktiga kille)

Vi hade inte setts sen i slutet av sommaren innan vi båda skulle börja 4 eller 5:an ! o en gg typ i 5:an ute på gården bara typ 5 min då vi snackat lite, typ sagt hej eller så.  För att  han var i tyresö för att hälsa på sin låssas farmor eller vad hon är som bor i huset mitt emot mig.

Vi brukade leka typ varje dag, o han gick ju i min klass så vi kunde ses ganska ofta efter skolan o gå hem till mig o äta mackor o drick oboy.  Jag minns inte så himlans mkt av honom men en sak vet jag, han satte alltid i jättemkt kakao o åt upp bubblorna av kakao som bildades på ytan, allså han var bara för underbar då.
Hade varit kär i han sedan ett bra tag innan han frågade chans på mig, men vi var bästisar så ville inte förstöra för oss, för att vara med honom var det bästa jag viste. Vi hade alltid kul, tills sommaren du åkte.

Saknar våra tider gubben :'/                        
Simon frunk som flyttade till dalarö o lämnade sin tjej i hålan (tyresö allså)


hann iaf inte snacka med dig innan det var gullmars o jag skulle av, mendu var dig iaf lik, fast kanske lite mörkare röst. Du skulle på en fest med några polare.

detta hände allså i fedags 7 mars 207 vid havl 4 tiden på tunnelbana mot farsta eller nåt, Iaf grönalinjen som åker förbi gullmarsplan.

Så om du skulle se detta inlägg kan du väll komentera !


fortfarande söndag

S <3 Y


Söndag

Nu ska jag gå till centrum o köpa godis o grädde, ska sitta hemma o feta mig med varm choklad med grädde xD

Imorrn är det skola, bajjs på skolan allså!

innan konserten

Jag blev ju skjusad dit till nybro kajen. o människan jag åkte med hade väll ingen tidsuppfattning alls när han sa att vi skulle ses kl 10 när vi skulle samlas kl 11.30
Så vi va där en timme innan, faan vad jobbigt o hänga med han allså.
Men eftersom man är vid stan o nära vattnet så satte jag mig på en brygga  och hängde med benen ner för kanten.
det var skitnajjs =D kändes som om det var sommar, solen sken, va vid en brygga med vattnet som glänste!

höll på att bara hoppa ner i vattnet, men tanken på att jag va sminkad o hade finkläder på mig slog mig. Sen ett tag senare kom jag på att det bara var i början av mars o säkert skulle vara iskallt !!! xD fan vad seg man är då ^^

LÄNGTAR EFTER SOMMAR!

Tv


sitter o kollar på Livet enligt Rosa på bolibompa xD
kollade alltid på det när jag var mindre  !  för det kommer kl 19.00 o det är för lite större barn


Men kolla på det nån lördag, kl 19.00 på 1:an

hon kan inte sätta en ton rätt på gitarren men hon äger ändå, o låten i början o slutet ÄGER HÅRT!

S

 

jag saknar dig, ja jag saknar dig.

nu är jag tillslut hemma, kl 19.21, 8 mars

Fan vad konserten ägde! Det var så himla kul allså!


O så va Emanuel där, hehe han hade en svart/vit randig skjorta. Den passade  honom ganska bra allså, men han borde gör något åt sin frisyr. Den är lite kass allså, det är den han vaknar med tydligen xD

Allt gick braa förutom Smile, fast den låten fattar jag inte, den är så hilma konstig o jag hade en stämma som ingen annan verkade ha.

Jag bara älskar att stå på scen !

allså musik är verkligen mitt liv!               lalalalalaaa xD
Morgon, 8 mars 09.10

hej alla, nu sitter jag o äter frukost, kanske lite tidigt, eller hur?! Det är ju trotts allt LÖRDAG!
Men inte vilken lördag som helst!!! Ska snart iväg till Nybro o ha konsert. Är jättenervös, men det ska bli så hilma kul!!
Mamma köpte en ny tröja till mig till konserte också, så det blir första gg jag andvänder den.
Det är en såndär fjortis tröja alla har från HM, allså skjortan ni kanske vet. Men jag har inte den vit/blå randiga utan den vita. Jag tror jag kommer spilla nåt på den eller så, för vi ska äta lunch ute =D

Men nu måste jag dra o fixa mig iordning så jag inte blir försenad för min skjuts dit kl 10

puss puss


kommer hem vid 6 typ, men ska äta middag ute så kommer nog hem kl 7-8 om det är något.

mitt sista inlägg för ikväll,

Hann konstigt nog skriva massa bloggar samma kväll...hmm får nog börja skriva lite färre xD

Ville bara säga nu på slutet,

When I'm not sleeping I feel your touch, you holding me, when Im sleeping I hear your voise, your laugh and when I'm thinking I feel your love, all the pain and see all the memories of lost times.  

@pea

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
      
Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
      
Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
      
Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.
      
Han som håller dig i handen när alla andra ser på.
      
Han som verkligen lever för endast dina kyssar.
      
Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
      
Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
      
Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
      
Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
      
Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
      
du vet han som aldrig kmr tbx.


JELLYMAN

Hon är den enda, min andra halva  min enda  Jelly <3 Finns ingen så flumm som du, ingen som finns där och fösöker förstå fast ingen kan förstå. Även om världen o vår klass är fit*ig så finns du där för att stötta mig så jag orkar med skolan o all skit. 
Vi bara klickade de första dagarna, bara föralltid du o jag<3 ALLTID, inget kan fan skilja oss åt, för du bryr dig om mig o frågar alltid hur det är med mig om jag kommer till skolan ledsen, finns du alltid där för mig.
Jo jag vet jag dissade dig ett tag. Men det var för att det var så jobbigt med livet så jag nte pallade med någon.
Men nu är vi tillbaka till ruta ett, till då vi bara är BARA VI, ingen annan  än du får mig att  garva åt småsaker, åt saker jag inte fattar. 
Vi är ett, alla minnen, alla saker vi gjort ihop allt vi gått igenom som vi delar. ALLT! Du finns där vad det en är, du öppnar mig, även om jag håller mig lite på avstånd för att inte förlora nåt jag bara,älskar, är bara rädd gms.
 Allt skrämmer mig, med när du är där så står du som en pansarvägg o skyddar mig mot lilla minsta.
Jag hopppas du föralltid ska finnas där
o nu när skolan håller på att krascha vill jag att du ska stanna för evigt.
stanna för evigt för mig skull okej !?
För utan dig blir allt tråkigt o min värld blir bara mörkare :/
även om vi ibland inte har något att snacka om så behöver vi bara o glo tills vi garvar eller gör nåt knäppt,för med dig behöver man inte säga nåt, för allt är bra ändå!
älskar dig, ibland är det svårt, men du gör det lättare.
Finns så mkt att säga men så lite tid att säga allt,
 

S<3Y


Tack för att du finns söööt! Du betyder ALLT!  ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DIG!
 

en låt,

ska skriva in en låt här imorrn, om jag hinner annars ses vi nån annan dag.

S <3 S, it's wrong but I don't care my loved

Jonas
Ja,det är slut, soo?! Jag vill skriva detta för att du betyder så mkt för mig o vill bara få ut det okej?!
Jag vet att om du ser detta kommer du kanske reagera negativt eftersom alla kan se detta med spela roll.
Jag är iaf inte rädd att säga som jag känner, för jag skäms inte för att älska dig eller varit tsm med dig!
även om du gör det.....


Allså utan dig hade allt vart så mkt svårare nu, är så glad att jag träffat dig, att du o jag engång fanns.
Allt är slut, det är konstig, jo jag vet, eller så kanske det bara är jag som tycker det, för saknar att bara snacka med dig. Vi kanske bara behöver tid, tid att bara glömma, inte sakna det. För jag vill att du ska finnas däär okej?! 
För du får mig att må bra, du får mig att känna lycka när allt bara vill trycka ner mig till botten. Klart jag gråter, men vad är tårar liksom värda när man mist den man älskat. Det må va svårt i början men jag vet att jag gort misstag o ibland inte tänkt på vad jag sagt, har bara varit så rädd att mista dig, känt att jag aldrig vill leva ett liv utan dig. Du fick mig liksom att bli svag o jag hatar att visa svaghet, men samtidigt fick du mig att bli starkare. För med dig vid min sida gick jag igenom all skit utan att ens märka att den fanns där.

Klart att det är svårt, men jag ska klara det. Ska komma på hur jag ska kunna snacka med dig om ett tag utan att det blir konstigt, fattar bara inte vf det måste vara konstigt nu när det aldrig varit det förut. För förut bara snackade vi, vi snackade om allt o lite till, bara massa konstiga saker o saker ingen annan vet. Du öppnade mig, md nu har jag stängt mig, jo jag vet. Jag är bra rädd att låta folk komma nära, men med dig var det självklart att du skulle va där o tillhöra en del av mig. Du tillhör en del av mig fortfarande, du är i mitt hjärta o alla våra minnen finns där också.
Kommer aldrig glömma, för tiden med dig är oförglömliga. Du fattar nog själv vad jag menar. För vill inte skriva upp nåt, finns många minnen att skriva om, skulle nog ta en evighet att skriva upp allt.
Men om du behöver mig eller bara vill snacka finns jag här för dig, för jag saknar dig.

o ja jag vet att du inte gillar mig längre eller nåt sånt, men jag gillar dig, fast inte så som när det va du o jag. Men jag ville skriva detta för att jag vill o vill bara visa på nåt sett mina känslor eller jag vet igentligen inte, men du kanske får se detta men jag bryr mig inte för

Jag älskar dig,
o kommer alltid göra det, det vet du även om vi bara är vänner, om vi nångång blir det.

Min lilla blogg, det första inlägget

Denna lilla text är till alla ÄLSKADE, Utan ett liv med er blir allt bara skit, allså fattar inte att all smärta bara minskade när jag träffade er.
Allt blev mer som en lek på moln än att jag höll på att bränna mig på alla smärtor.
Ni bara fanns där när jag behövde er som mest, bara som sända från himlen ni små änglar för att träffa patetiska lilla mig, mig, allså kan inte fatta det.
Hoppas att ni stannar kvar ett tag iaf hos mig.
Jag vet att jag ibland är jobbig eller bara inte orkar med er, men jag menar inget illa för ni är världa guld.

Ni vet vilka ni är, o J...,    du är includerad.


I mitt hjärta för alltid, lova att alltid finnas där.

My fucking blogg, all included from my little life

Jellyman ,  inget utan  min andra  JELLY

RSS 2.0