someday?

Don't ever look, I promise you, you don't want to...ever
So don't think about it, don't try and don't remember

it's not for to day,
or for some other day

ingen rubrik

Sitter o funderar på hur snabbt tiden går, hur mycket man upplevt genom livet, iaf jag. Fy fan vad många minnen jag har, många jag älskat, hur kär jag varit, hur det känns att få kniven i ryggen o sitt  hjärta utslitet.

Tänker ändå tillbaka fast det inte gått så lång tid, undrandes hur livet, mitt liv kunde sett ut idag.
Om hur livet sett ut om jag hållit ut lite mer, gått emot mitt hjärta o försökt. Hur mitt liv skulle sett ut med just dig i mitt liv.

Skulle vi hållt ihop, eller skulle du gått bakom ryggen på mig o börjat hata mig av fel anledning som också blev vårt fall? 

Skulle vi hållt ihop i evighet? skullle vi just nu sitta på en avlägsen strand (som i filmer, ty när jag minns dig så är det som i filmer, allt med oss) o bara lyssnat på vågorna o nynnat på någon av våra 100 låtar?

Skulle vi träffas o bara ha det bra, gå på bio, snacka skit om allt, som förut? Skulle du ha förlåtit mig? Skulle du ha kunnat gå vidare utan att ha mig i ditt liv? ty jag saknar att ha dig i mitt liv.

Skulle vi täffas o bara få varandra o må bra, skulle jag ligga intill dig o se på Heroes o bara känna din parfym o hela dig så nära mig? Skulle vi gå igenom stan som så många gg o bara skita i att oroa oss för allt annat i livet, för det är bara vi i stadens tystnad?

Skulle du förlåta mig för mina misstag? Skulle vi bara kunna vara vänner du&jag? bara gå in i framtiden tillsammans?

Skulle du lyssna på min skit o bara hålla om mig?

Skulle du se mig gå så som många andra gg? Skulle vi sitta på en gammal träbänk o bara se på varandra i timmar? Skulle det kunna vara så?

Can we still feel like that or Do we still do?
Wll we ever  forget or forgive?
Will we love like that again?

Sååååå spännande!

Eller hur! Vist är det spännande nu när intagningen börjat o man snart ska iväg i livet igen, plugga eller jobba!
Jag är sååå nervös o uppspelt inför hösten så det bara pirrar i alla fingrar.

Kommer dock inte ännu avslöja vad jag ska syssla med, nä de får ni vänta lite med

Nä nu ska jag inte sitta inne längre, har ju fullt upp. Nu bär det av tilll affären igen, inför morgondagens firande

<3

Bajs på vädret! migrän o 35+

Jo jag vet att man inte ska klaga på de extremt härliga vädret, men de gör jag !  jag får värmeslag o man kan knappt vistas ute. Någon annan som känner igen sig med att man knappt får nån sömn? ja så deså man kan ju fan inte sova ens !

Men man ska ju inbte klaga, men lite kan man väll. Så nu sitter jag inne efter att ha varit o badat o fixat inför imorrn.
Älsklingen är i stan o shoppar, till mig såklart! är ju min födelsedag imorrn! shit snart är man hälften av 40 o 20 år GAMMAL, men som tur dröjer det ännu ett år ;)

hoppas alla är ute o njuter nu i sommarvärmen ! <3

RSS 2.0