ingen rubrik

Sitter o funderar på hur snabbt tiden går, hur mycket man upplevt genom livet, iaf jag. Fy fan vad många minnen jag har, många jag älskat, hur kär jag varit, hur det känns att få kniven i ryggen o sitt  hjärta utslitet.

Tänker ändå tillbaka fast det inte gått så lång tid, undrandes hur livet, mitt liv kunde sett ut idag.
Om hur livet sett ut om jag hållit ut lite mer, gått emot mitt hjärta o försökt. Hur mitt liv skulle sett ut med just dig i mitt liv.

Skulle vi hållt ihop, eller skulle du gått bakom ryggen på mig o börjat hata mig av fel anledning som också blev vårt fall? 

Skulle vi hållt ihop i evighet? skullle vi just nu sitta på en avlägsen strand (som i filmer, ty när jag minns dig så är det som i filmer, allt med oss) o bara lyssnat på vågorna o nynnat på någon av våra 100 låtar?

Skulle vi träffas o bara ha det bra, gå på bio, snacka skit om allt, som förut? Skulle du ha förlåtit mig? Skulle du ha kunnat gå vidare utan att ha mig i ditt liv? ty jag saknar att ha dig i mitt liv.

Skulle vi täffas o bara få varandra o må bra, skulle jag ligga intill dig o se på Heroes o bara känna din parfym o hela dig så nära mig? Skulle vi gå igenom stan som så många gg o bara skita i att oroa oss för allt annat i livet, för det är bara vi i stadens tystnad?

Skulle du förlåta mig för mina misstag? Skulle vi bara kunna vara vänner du&jag? bara gå in i framtiden tillsammans?

Skulle du lyssna på min skit o bara hålla om mig?

Skulle du se mig gå så som många andra gg? Skulle vi sitta på en gammal träbänk o bara se på varandra i timmar? Skulle det kunna vara så?

Can we still feel like that or Do we still do?
Wll we ever  forget or forgive?
Will we love like that again?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0