2 alternativ,

Jag har nu 2 alternativ, i de båda måste jag gå vidare, men de gör olika mkt ont.

Dissa eller Prata

Dissa: lätt jue, kanske inte. Men man slipper iaf ta tag i det hela, nånsin (om man lyckas bra, dessutom tar det lång tid innan man glömmer som man aldrig gör) .
Nackdelar:  du kommer en dag stå öga mot öga med den du gillar och vara tvungen att säga nåt, då kommer allt braka ihop o du kommer bara tillbaks till ruta ett om du inte glömt. dessutom kommer det vara extremt pinsamt, men ni har ju iaf inget att snacka om så det är ju bara att gå efter att du sagt det du va tvungen till. Du kan aldrig mer vara så som ni var som vänner, aldrig mer! så glöm att ha din bästa vän kvar, glöm att ens få säga hej.

Prata: Han undviker dig, du kan aldrig snacka med han (han dissar ju dig, allså borde du köra samma stil, allternativ nummer ett). 
Du får känna hur det känns  att vara vänner och kanske klarar av det KANSKE, då mister du honom inte, men oandra sidan kan det göra mer ont att veta att han inte har några känslor och bara låssas om som om allt är bra. Det funkar inte i början men kanske sen KANSKE. Du måste klara av att han har tjej o massa skit för att du är hans vän, men du har honom iaf kvar. Men genom att prata kanske ni löser problemen o allt blir bra? Kan allt bli bra efter att ha mist någon man älskat?
Nackdelar: Han får dig att smälta som en glass i 40 graders värme, du pallar inte trycket. Flickvännen. Alltid ha han nära men inte tillräckligt nära. Du mister den du älskar fast på ett värre sätt.

Men på något sätt ska du lösa detta så, vilken gör ondast? Vilket gör verkligen minst ondast, verkar inte finnas nån lösning alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0